Появиха се снимки на таблета Surface Mini
-
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:20
Появиха се снимки на таблета Surface Mini
Осем инча? Още малко и до фаблет ще го докарат, а после може и до нормален телефон, и така ще зарадват 10-те хиляди фена на Win mobile по света! И мен в това число :) Само се чудя дали не надух много бройката на феновете, примерно тройно???
Re: Появиха се снимки на таблета Surface Mini
Феновете им са доста над споменатото число. Таблета наистина нямаше да е нещо интересно, но сега с втория опит със сигурност ще покажат интересни устройства, стига Интел да не са толкова големи тъпаци, за каквито се изявяват... Адски ще ме е яд, ако заради Интел не видим такива устройства и съм готов да спра да купувам техни продукти, и без това много греят.
Re: Появиха се снимки на таблета Surface Mini
Я по-кротко с тъпите напъни за ирония. Много хора не искат да имат нищо общо с лайфонски помии и уиндоус мобайл се явява чудесна алтернатива на андроид...
Pixel 8
Re: Re: Появиха се снимки на таблета Surface Mini
И кое му е чудесното, като е по-затворена ОС и от iOS... :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:20
Re: Re: Появиха се снимки на таблета Surface Mini
Сеник, вероятно не си обърнал внимание, че статията е за устройства, а не за ос. В момента в производство няма нито един телефон, работещ с тази ос. А последната версия на мобилната ос работи добре на едва три устройства. Каква алтернатива може да бъде?! Беше алтернатива преди две години. Ирония е, че MS са се отказали от тази ос, а шепата останали фенове още чакат нещо да се случи.
Re: Re: Re: Появиха се снимки на таблета Surface Mini
Не бих казал че е по-затворена. Като минимум има файлов мениджър и достъп до лични файлове - документи, музика, снимки. При iOS нямаш никакъв достъп на ниво файлове. Можеш само да си гледаш снимките през приложението. Евентуално в следващия ъпдейт ще се появи файлов мениджър.
Re: Re: Re: Re: Появиха се снимки на таблета Surface Mini
Да и можеш да си сменяш мелодията на звънене, също така не сме лишени от 3.5 мм. жак за слушалки. Имаме и хубава навигация на български език. И камерата е доооста по-хубава от на айфон. Началния екран е по-персонализуем. Като цяло ос-ма не е затворена хич, просто няма много приложения, но основните за чат и социални мрежи са налице и работят много добре.