Предплатена карта от VIVACOM предлага до 1000 минути при презареждане
Re: Предплатена карта от VIVACOM предлага до 1000 минути при презарежд
[Quote]ето как става - като се купи картата за 6 лв, трябва да се зареди минимум 10 лв ваучер, в рамките на същия месец трябва да заредите още един ваучер от примерно 20 лв и получавате 500 мин като те са за срок до изстичане на вивакомската предплатена - тоест 11 месеца [/Quote]
SX_1000, Бъркаш накрая, приятел!
Първо примерно трябва да се заредят 10 или 20 лв. (колкото си искаш като сума), след това ако в рамките на 30 дни от това зареждане заредиш примерно 20 лв., получаваш 500 мин към мобилната мрежа на Виваком, които важат 30 дни!!! (а не до края на валидноста на картата, не бъркай с Бонуси безрай);) Ако след тези 30 дни не заредиш ваучер, минутите се губят и трябва пак да заредиш един път ваучер и следващия вече пак ти носи бонус, валиден 30 дни! Ако заредиш в рамките на 30-те дни пак, тогава минутите се натрупват и са валидни пак 30 дни от последното презареждане.
Така че, промоцията няма много общо с Бонуси безкрай, където минутите се получават още от първия ваучер и важат докато не ги изговориш или докато картата е валидна, също и такта е 30/1;)
SX_1000, Бъркаш накрая, приятел!
Първо примерно трябва да се заредят 10 или 20 лв. (колкото си искаш като сума), след това ако в рамките на 30 дни от това зареждане заредиш примерно 20 лв., получаваш 500 мин към мобилната мрежа на Виваком, които важат 30 дни!!! (а не до края на валидноста на картата, не бъркай с Бонуси безрай);) Ако след тези 30 дни не заредиш ваучер, минутите се губят и трябва пак да заредиш един път ваучер и следващия вече пак ти носи бонус, валиден 30 дни! Ако заредиш в рамките на 30-те дни пак, тогава минутите се натрупват и са валидни пак 30 дни от последното презареждане.
Така че, промоцията няма много общо с Бонуси безкрай, където минутите се получават още от първия ваучер и важат докато не ги изговориш или докато картата е валидна, също и такта е 30/1;)
Ако вече операторката ме е излъгала е друг проблем, казвам това което чух, ако все пак не е вярно, се извинявам, не е моя грешката :)
Виж добре сайта и условията по програма мания и ще ти се изясни всичко:)
И въпреки всичко предплатената карта е добра с тези големи бонуси а заредените пари така и така си ги изговаряш - 0,34 лв. - не лоша цена(yes)
И въпреки всичко предплатената карта е добра с тези големи бонуси а заредените пари така и така си ги изговаряш - 0,34 лв. - не лоша цена(yes)
Мисля, че "БОНУСИ БЕЗКРАЙ" няма да се повтори или скоро да се появи нещо по-изгодно за предплатени.
Сорка, но "бонуси безкрай" отново е по-добре и още актуална :P
Отново ще се търгуват за 300-400лв ;)
Но...., офертата на вива е много добра и няма аналог :P
Сорка, но "бонуси безкрай" отново е по-добре и още актуална :P
Отново ще се търгуват за 300-400лв ;)
Но...., офертата на вива е много добра и няма аналог :P
Бонуси безкрай няма да се повтори НИКОГА и това е самата истина. Новата тарифа също е добра, но не може да се мери с бонусите безкрай.
Новата тарифа е добра за предплатена карта - в това няма спор, Вивател определено вадят много добри тарифи за припейд пакети. Но според мен, ако ще зареждам 20лв за 30 д,ни със сигурност ще ми е по-добре на абонаментен план....а пък 50лв за припейд....не ми се стурва нормално, освен за хора, които рядко са в БГ.
както казах, все едно съм на договор (no)
Имам вивателска карта, която е блокирана, защото не е зареждана, от много време, повече от година. Въпросът ми е възможно ли е по някакъв начин да си я активирам отново?
Имам вивателска карта, която е блокирана, защото не е зареждана, от много време, повече от година. Въпросът ми е възможно ли е по някакъв начин да си я активирам отново?
мм даа бонуси безкрай са си бонуси безкрай.:) нада ли ще видим пак нещо подобно
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
я разяснете повече за бонуси безкрай защото съм забравил, отдавна не ме интересуват виваком. Иначе в самото начало имах прекрасна карта - 20лв. зареждаш и имаш 500 минути, които ползваш в рамките на следващата година, но я загубих и сега умирам от яд...
[Quote]я разяснете повече за бонуси безкрай защото съм забравил, отдавна не ме интересуват виваком. Иначе в самото начало имах прекрасна карта - 20лв. зареждаш и имаш 500 минути, които ползваш в рамките на следващата година, но я загубих и сега умирам от яд... [/Quote]
Еми точно тази карта която си имал е била "Бонуси безкрай". Сам си описал как действа;)
Еми точно тази карта която си имал е била "Бонуси безкрай". Сам си описал как действа;)