Предплатeният мобилен интернет на VIVACOM дава 20 000 MB
Предплатeният мобилен интернет на VIVACOM дава 20 000 MB
Някак си не е доизмислено - презареждане с 20лв ти дава 6000мб за 20 дни. Защо тогава просто не си купиш нов пакет с 20гб за 30 дни за същите пари?
Re: Предплатeният мобилен интернет на VIVACOM дава 20 000 MB
Идеален вариант за допълнителни мегабайти, като отида на нашето Черноморие за десет дни, ако не ми стигнат моите 41 000 МБ от услуги. Бисквитката ми е отключена, така че сърф на корем... :D После само ще изхвърля картата.
ПС: Виваком дават за три месеца по 100 000 МБ, което е най-доброто решение, но случилото се през изминалите седем дни между нас, най-вероятно ще прекрати нашата връзка. :D
ПС: Виваком дават за три месеца по 100 000 МБ, което е най-доброто решение, но случилото се през изминалите седем дни между нас, най-вероятно ще прекрати нашата връзка. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Предплатeният мобилен интернет на VIVACOM дава 20 000 MB
тук не разбирам нещо. Купуваш пакет - 20лв = 20GB.
Ако заредя 20лв , колко трафик получавам? Бонуса при презареждане е 6GB. Само тези 6GB за 20 дни ли получавам или получавам за 20те лева някакви (напр.20GB) + бонуса?
Ако заредя 20лв , колко трафик получавам? Бонуса при презареждане е 6GB. Само тези 6GB за 20 дни ли получавам или получавам за 20те лева някакви (напр.20GB) + бонуса?
Re: Re: Re: Предплатeният мобилен интернет на VIVACOM дава 20 000 MB
Само бонуса от 6гб.
-
- Регистриран: 02 авг 2006, 12:05
Защото има ограничение от 10 сим карти на калпак.
Е, то след 10 месеца ще има съвсем друга промоция. А и мисля, че като ги надвишиш първите се деактивират или които избереш. Не се сещам сега в кой оператор как беше.
А поддържа ли 4G/LTE, че нищо не пише на сайта им?
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/easy-traffic#tab-pravila-i-uslovija
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/easy-traffic#tab-pravila-i-uslovija
Всичките им предплатени имат и 4g вече, да.
Ти като отидеш на почивка явно си 24/7 в интернет :)
Re: Re: Re: Предплатeният мобилен интернет на VIVACOM дава 20 000 MB
Ами, глупости, то вече и тия които имам не мога да изхабя. Бих си взел една карта за всеки случай, няма да ми е в загуба. 20 кинта къде не съм ги дал...
Samsung GALAXY S22 Ultra