Предварителните поръчки на LG G7 ThinQ в Корея са по-високи от тези на G6

feuer34
Регистриран: 10 яну 2013, 16:15

Предварителните поръчки на LG G7 ThinQ в Корея са по-високи от тези на G6

Мнение от feuer34 » 20 май 2018, 19:52

LG започнаха да правят доста добри телефони. И този е много хубава машинка. Не розовия естествено.. :D Аз бях преди с V30, смених флагманите на всички основни марки и пак се върнах на същия. Много съм доволен. Няма телефон който да лежи по-добре в ръката и да е по-добре балансиран. Топ характеристики и топ хардуер от всякъде. И за G7 чувам само хубави неща. Нека продължават така.

stankovraca
Регистриран: 16 май 2018, 17:28

Re: Предварителните поръчки на LG G7 ThinQ в Корея са по-високи от тези на G6

Мнение от stankovraca » 21 май 2018, 10:10

Ние, не се и натискаме много да бързаме, да го купуваме. Извития дисплей и бутона за асистента от Самсунг, Ноча от Айфон,изкуствения интелект от Хуауей. Кое си е тяхно като идея в тоя телефон? Аз такова не виждам. Отделно още от времето на G3 имам лоши спомени от дисплейте на LG, горят графични чипове, пожълтели и почернели дисплей. едвам си изкарваха гаранцията. Дано вече нещата, са по-добре.

feuer34

Мнение от feuer34 » 21 май 2018, 13:35

Мнението ти като цяло може да се обобщи-5 изречения безсмислици. Да се чуди човек на коя простотия да ти отговаря по-напред, може би трябва да започна от "извития дисплей" :D Карам на LG още от оптимус моделите и НИКОГА не ми се е случило да ми изгори дисплей или да пожълтее. Както казваше един приятел, не е важно къде е произведен един телефон, а за кой пазар е произведен. Да, имаха някакви проблеми с дисплеите на G3 и G4, но това беше доста отдавна. От G5 нататък нямаше нищо подобно, ти в коя година живееш. А и това беше време в което имаше подобни проблеми и със сони, хтс, както и на останалите производители модели на които излизаха бели петна и горяха също така. Нямаше да ти отговарям по този начин, но виждам че храниш LG при почти всяка тема. Което те прави яко хейтър, нали го схващаш?

stankovraca

Re: Re: Предварителните поръчки на LG G7 ThinQ в Корея са по-високи от тези на G6

Мнение от stankovraca » 21 май 2018, 14:34

Абе, не помня да съм те категоризирал,но все пак ако трябва да гледаме обективно, като цяло съм коментирал 7-8 теми откакто имам рег в сайта. Тогава аз бих те питал, в коя година живееш. Така че, моля те не избивай комплекси. Наистина LG са заели доста неща от другите марки. Винаги съм опитвал да гледам обективно на нещата. Как да кажа на черното - бяло? От къде дойде идеята за Ноч на дисплея, От къде дойде бутона за асистента и от къде дойде идеята за AI. Хубаво, дано са оправили дисплейте. Наистина, щом те кефи лошо няма. Аз лично, имам лоши спомени от марката и не бих повторил.

feuer34

Мнение от feuer34 » 21 май 2018, 15:58

Човек в първите ти няколко изречения пак не намерих никакъв смисъл какво искаш да ми кажеш. Отговаряш по някакъв начин който няма никакъв смисъл. :D И аз имам лоши спомени от любимия ти самсунг, но не хейтя във всяка тяхна тема, харесвам ги и тях като марка. Както сам каза си участвал в 6 теми и в половината от тях спамиш LG:

[Quote]Забрави изкуствения интелект от Хуауей.LG винаги са копирали от другите марки. [/Quote]

[Quote]Като изключим коментарите за перчема на дисплея, друго ми стана интересно. Значи при Samsung нее добре, че има Bixby хардуерен бутон(въпреки възможността за ремапване), но за другите производители си е много добре прието. [/Quote]

[Quote]Ние, не се и натискаме много да бързаме, да го купуваме. Извития дисплей и бутона за асистента от Самсунг, Ноча от Айфон,изкуствения интелект от Хуауей. Кое си е тяхно като идея в тоя телефон?[/Quote]

Да ти копна и другите 3 където спамиш по айфон? То поне да имаш някакви аргументации той ти казва че LG копирали изкуствения интелект от Хуавей и си мисли че е много оригинален. Все едно да кажеш че Самсунг е копирал Биксби от Айфон и Сири. Яд ме е че точно LG е една от компаниите които от край време се опитва да налага собствен стил, преди с модулите и старите V модели на серията които нямат определен еквивалент, ама какво ти обеснявам на теб. Сега ще отговори че V серията е копие на Note.

stankovraca

Re: Re: Предварителните поръчки на LG G7 ThinQ в Корея са по-високи от тези на G6

Мнение от stankovraca » 21 май 2018, 16:12

Пък ти дори не се усещаш колко странно говориш. Къде казах, че Самсунг ми е любим. Ако догодина ми хареса повече Хуауей ще си купя такъв. Що се отнася до Айфон, просто не ми харесват, нее моята ОС. Колкото до останалото, просто ще замълча. Това да кажеш че осирам всяка тема за ЛГ е все едно да кажеш че имам писано по 1000 теми. То на мен постовете ми са към 20 вече, щото отговарям на глупавите ти коментари а общо темите дето съм писал са не повече от 10 сигурно. Другото, напълно е възможно Самсунг да са видели от Айфон, никога не съм твърдял, че са перфектни. Нито едни не са.

bloodknight2012

Мнение от bloodknight2012 » 21 май 2018, 17:10

Предразсъдъците са голямо нещо значи... LG започнали да правят доста добри телефони... Тц, тц, тц... LG правиха "доста добри телефони" преди 5 години в началото на G серията, когато все още дишаха във врата на Samsung. От няколко години насам LG вървят само и единствено надолу а market share-а им намаля с всеки месец. От едни от най-продаваните Android телефони в момента са на едно от последните места, изпреварени дори от масата китайски боклуци. Единственото уникално нещо във V30 беше Hi-Fi Quad DAC-а, за който 95% от консуматорите пет пари не дават. И това е... Посредствена камера, посредствен дисплей, доста по-пипнат дизайн, но пак по-зле от конкуренцията, отвратителен софтуер, липса на ъпдейти, bootloop и т.н.

G7 е е по-смотан дори от V30. Всичко около него се върти около маркетинг и така нарчените buzzwords и в същото време не се откроява с абсолютно нищо:

1. "AI" е модерна думичка, за това нека попарадираме с нея. Нека добавим уникално тъпото "ThinQ" към името за да ни е по "AI" бранда. Нека добавим "AI" към камерата, така че произволно да изнасилва снимките. Все пак Huawei го правят и се говори за това. Пък дали някой намира полза от това и го харесва не ни интересува.

2. Samsung добавиха "AI" бутон и се говори за това. Всички го мразят, но нас това не ни интересува. Нека добавим и ние такъв бутон, защото така ще сме още по-"AI"... нищо че цялата индустрия се опитва да избяга далеч от всякакви бутони и всичко да стане виртуално.

3. iPhone X има notch - значи това е яко в момента. Хайде и ние да си направим телефона с notch, нищо че панела отдолу ще стане два пъти по-широк от на собствения ни миналогодишен флагшип V30, и три пъти по-широк от на пряката ни конкуренция - Galaxy S9. Нека дадем на хората повече дисплей отгоре, който да не става за нищо друго освен да показва часа и да реже от съдържание (вкл. и нотификациите), но пък да им вземем от дисплея отдолу. Реално просто правим телефона по-грозен и реално отнемаме от дисплея, но нали това е модерно. Можехме да направим и notch-а два пъти по-тесен, защото имаме само една кирлива камера и един немощен говорител, но нека опропастим максимална площ с него, защото и на iPhone X е широк. Явно това е модерно и готино. Нищо, че iPhone-а има около пет пъти повече сензори, които трябва да събере там. Нас това не ни интересува.

AMOLED екраните почнаха да достигат до 1000 nit-а на част от екрана при директна слънчева светлина и LCD панелите изостанаха откъм четимост, но понеже от LG не могат да направят качествен AMOLED дисплей решиха да мофицират LCD-то си, така че да може да става по-ярък. Да ама LCD-то си е LCD, а S9 и iPhone X пак са по-ярки и четими при директна слънчева светлина.

G7 е може би телефона с най-силен високоворител, но тук възлиза въпроса - кому е нужно? Да имаш стерео като при всички конкурентни телефони е в пъти по-практично.

Единствения реален плюс на това LG е wide-angle камерата - но дори това си идва за сметка на двойния/тройния оптичен zoom. Абсолютно всичко друго (освен, пак казвам, Hi-Fi DAC-а, за който почти на никой не му пука) е "просто окей" в най-добрия случай. А дизайна е трагедия пълна. Макар и OnePlus 6 пак да има гадния notch, то поне той е максимално минимализиран, а рамката отдолу е почти несъществуваща. В този ред на мисли, освен от към дизайн телефона е доста по-кадърен и чисто функционално от LG-то, при вероятно доста по-ниска цена.

feuer34

Мнение от feuer34 » 21 май 2018, 17:57

Тоя пък и тоя, посредствен бил. :D Какво си ми драснал 100 реда глупусти които са актуални за почти всеки флагман в момента. Тръгнал да ми го сравнява и с OnePlus, ами няма откъде да знам какъв е тоя телефон дори, не живея в Булгаристан или Азия да ми е позната марка която е основана точно преди 3 години някъде далече в никъдето. Посредствен дисплей, посредствена камера, посредствен телефон-посредствен ти е мозъка на теб. Като не си ползвал телефона вземи и отвори ревюта в интернет и чети, после вземи ми копирай къде са го определили като посредствен.

bloodknight2012

Мнение от bloodknight2012 » 21 май 2018, 18:07

Няма откъде да знаеш какъв е тоя телефон не заради местоположението си ами просто защото си рядко тъп ;)

dancho612
Регистриран: 18 окт 2008, 22:44

Re: Re: Re: Предварителните поръчки на LG G7 ThinQ в Корея са по-високи от тези на G6

Мнение от dancho612 » 21 май 2018, 18:52

Ами аз съм с G6,взех него защото миналата пролет, беше единствения евтин 2:1 флагман и не съжалявам за парите си е супер. Да за сега получавам само секюрити ъпдейти, Oreo TinkQ ъпдейта още го няма в Европа, но за момента нито веднъж не е забил, екрана му не пожълтя, да имаха две издънки G4 и G5 но си платиха скъпо за тях. Сега смятам че вървят в правилна посока. А относно китайчетата, откакто поскъпнаха драстично вече няма смисъл в тях. Не може Хуавей Порше да е по-скъп от iPhone X.

Отговори