Премиерата на iPhone 4S в Китай предизвика хаос
Re: Премиерата на iPhone 4S в Китай предизвика хаос
Напротив, винаги съм бил напълно запознат какво купувам. Правил съм подробни проучвания, както за конкретния айфон, така и за конкурентните модели, преди да направя избор. А това, че съм избирал една и съща марка не означава, че сляпо съм се хвърлял на следващия модел, просто съм преценявал, че този телефон е най-подходящия за нуждите ми.
Примерно в края на миналата година, също планирах да си взема нов телефон, но след като се появи 4S прецених, че преход от 4 към 4S не е оправдан. За това в момента чакам с нетърпение мобилния конгрес и новите предложения с Андроид.
Примерно в края на миналата година, също планирах да си взема нов телефон, но след като се появи 4S прецених, че преход от 4 към 4S не е оправдан. За това в момента чакам с нетърпение мобилния конгрес и новите предложения с Андроид.
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Аз си взех 4с-16гб, но от М-тел, защото такова беше изискването на моя шеф. Много съм доволен от него, всяко едно приложение го имам на айпада, макбука и айфоуна! Мислех Нексус да взема, но е големичък и това не се хареса на моя бос.:)Взех 16гб а не 64гб, защото ми е подарък, но като пресметна приложенията и музиката /игри не съм качвал/ повече и не ми е необходим! Странно е, че го казвам, но задоволява напълно изискванията ми.:)
:D:D:D:D:D(yes)(yes)(yes)
Направил си :D най-добрия избор:D догодина се реди на опашки за 5:D
Направил си :D най-добрия избор:D догодина се реди на опашки за 5:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Важното е да сте доволни, друг е момента на каква цена и дали си заслужава!!!
[Quote]Е тогава си прав, определено попадаш в списъка и е горе-долу същото като да висиш на опашка, защото предварително не знаеш какво купуваш, без да си прочел отзиви, ревюта или да си го тествал лично.[/Quote]
Отива в бисерите. Имам предходното поколение iPhone, мислиш ли, че мога да очаквам следващото поколение изведнъж да д отвратително?
За пореден път се убеждавам колко далече си от света на актуалните устройства. Типичен човек от мазето - конспиративни теории, антиконсумеризъм, всички са прости зомбита. Замълчи, досадно е вече. Все едно човек с "Трабант" да обяснява на собстеник на Mercedes колко ужасен е аетомобилът му.
Отива в бисерите. Имам предходното поколение iPhone, мислиш ли, че мога да очаквам следващото поколение изведнъж да д отвратително?
За пореден път се убеждавам колко далече си от света на актуалните устройства. Типичен човек от мазето - конспиративни теории, антиконсумеризъм, всички са прости зомбита. Замълчи, досадно е вече. Все едно човек с "Трабант" да обяснява на собстеник на Mercedes колко ужасен е аетомобилът му.
Аз па не видях некъде да е писал, че не става 4с-ката пича.:) Казва, че такива хора, къде се бият и редят на опашки за нещо, което така или иначе ше го има в масова продажба са зомбита :D, и е прав.(yes) Аз като съм фен на Самсунг що не отидох пред технополис кога са заредили с първи бройки Ноут, и да спим там?
Samsung GALAXY S22 Ultra
В интерес на истината лично аз отдавна спрях да му чета мненията - даже само намръщеният аватар е достатъчно красноречив.:P
По темата мисля е достатъчно ясно така или иначе. Да, има хора, които мислят и аргументирано си избират айфон (Тоест по някакви причини, различни от статуса/имиджа например). Факт е, обаче, че почти всички висящи по магазините и правещи предварителни поръчки (А те очевидно са наистина много) не са от тях, да не говорим, че и сред тези, които по-късно си го купуват има доволно количество купуващи си го не заради някакви конкретни качества, които телефонът притежава - повечето изобщо си нямат и идея какво може или не може. Пък и не знам някой да отрича, че Епъл са гениални, когато стане дума за реклама. А какво е рекламата, ако не промивка на мозъка? Все пак едва ли от реклама някой ще добие реална представа за качествата и възможностите на един продукт, нали така?;)
Това е, останалото си е чешане на езиците и извъртане на нещата.
По темата мисля е достатъчно ясно така или иначе. Да, има хора, които мислят и аргументирано си избират айфон (Тоест по някакви причини, различни от статуса/имиджа например). Факт е, обаче, че почти всички висящи по магазините и правещи предварителни поръчки (А те очевидно са наистина много) не са от тях, да не говорим, че и сред тези, които по-късно си го купуват има доволно количество купуващи си го не заради някакви конкретни качества, които телефонът притежава - повечето изобщо си нямат и идея какво може или не може. Пък и не знам някой да отрича, че Епъл са гениални, когато стане дума за реклама. А какво е рекламата, ако не промивка на мозъка? Все пак едва ли от реклама някой ще добие реална представа за качествата и възможностите на един продукт, нали така?;)
Това е, останалото си е чешане на езиците и извъртане на нещата.
Реално немога да не се съглася за качествата на продукцията на Епъл! Но като се огледам във фитнеса, и от 20 клиента притежатели на айфон нито един не го ползва по предназначение, а като слушалка. Не мога да си обясня, какво е това състояние в, което изпадат тези хорица, ма то не е смешно, то си е за съжаление.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Всичките негативи към Айфон говорят за негативизма и злобарщината, която е вродена в българите. Тук се сещам за лисицата и гроздето. Е, разбира се, в случая едно нещо като е скъпо, веднага трябва да се оплюе и нарече боклук. Не, Айфон не е боклук, НТС също не е, както и Самсунг. Айфон и примерно НТС са смартфони с различна маркетингова стратегия. Първите правят смартфон, който е единствен, но казват, че е най-добрия. Вторите произвеждат модели са бедните, средната класа, високата класа и т.н. След като само един Айфон успява да пребори десетки модели на Андроид, след като Айфон се купува от всички социални групи независимо цената, означава, че Айфон е добър телефон и не е боклук. Всеки който е с Айфон ми казва, че е много доволен. Разбира се, че има и много минуси.
Така че, айде преди да плюем да погледнем нещата по-обширно, а не на базата на емоционални нагласи. ;)
Така че, айде преди да плюем да погледнем нещата по-обширно, а не на базата на емоционални нагласи. ;)