През 2015 камерафоните с Android най-сетне станаха добри
През 2015 камерафоните с Android най-сетне станаха добри
Ха Ха Ха, тази статия ме разсмя!!!Имам Sony Ericsson U1 от 2010, с който снимам, прави на пух и прах всички марки споменати по-горе.А при ниска осветеност направо ги прави смешни тези флагмани, без конкуренция е, а е "едва" 12 Mpx.Недостатък е размера на дисплея (под4") и Symbian-а,има и сменяема батерия.
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
Re: През 2015 камерафоните с Android най-сетне станаха добри
Колега, ако говорим за Satio, то е от 2009. Тоест, още по-стар, а добър.
Преди да си взема Xperia Z2 преди година и половина, бях с една нокия, е52, и камерата й беше единственият по-сериозен недостатък. Но навигацията й нямаше равна. Сега на смартфона си използвам Here навигацията и е много добра.
Преди да си взема Xperia Z2 преди година и половина, бях с една нокия, е52, и камерата й беше единственият по-сериозен недостатък. Но навигацията й нямаше равна. Сега на смартфона си използвам Here навигацията и е много добра.
Пич,ти верно си си повярвал :)
Имах този модел преди 2 години-слаба ксенонова светкавица,тъпи нощни снимки и много друго.
Модели като нокиа н8 и други го правят на луд твоят тел,а Нокия 808,там можеш само да зяпнеш и да стоиш с отворена уста.
Относно Лг Г4-той има камера,която бие лумиа 1020 в нощните снимки,така ,че пич не говори смешки ,а намери пари и си купи свестен тел.
Имах този модел преди 2 години-слаба ксенонова светкавица,тъпи нощни снимки и много друго.
Модели като нокиа н8 и други го правят на луд твоят тел,а Нокия 808,там можеш само да зяпнеш и да стоиш с отворена уста.
Относно Лг Г4-той има камера,която бие лумиа 1020 в нощните снимки,така ,че пич не говори смешки ,а намери пари и си купи свестен тел.
ЕЕЕ Кажете нещо и за ай шит ,че са добри....:D:D:D
-
- Регистриран: 21 окт 2012, 00:39
Кой модел спорет вас е най добрия за снимки през 2015 ???
Re: Re: През 2015 камерафоните с Android най-сетне станаха добри
Lumia 950/950 XL и LG G4 имат най-добрите камери за 2015-та. Айфон, никога не е бил еталон за качествена камера.
-
- Регистриран: 21 окт 2012, 00:39
Re: Re: Re: През 2015 камерафоните с Android най-сетне станаха добри
Аз съм много доволен също така отГ4 и от НОТЕ 4. Не съм фен на самсунг но ми хареса камерата( мое мнение) не се занимавам попринцип с телефони. Даже бих казал ,че грам не съм на ти с тея технологии.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: През 2015 камерафоните с Android най-сетне станаха добри
Снимам с Note 4 и Note 5. Много хубави снимки стават.
5-цата спокойно може да се изправи срещу всяка камера в смартфон. Жалко, че Самсунг реши да не го предлага в Европа.
5-цата спокойно може да се изправи срещу всяка камера в смартфон. Жалко, че Самсунг реши да не го предлага в Европа.
Re: Re: През 2015 камерафоните с Android най-сетне станаха добри
Имал съм SE Satio и мога да ти кажа, че ксеноновата светкавица дава чудесни резултати. И не не е изобщо слаба, ти май никога не си ползвал този модел. LG G4 правело по-качествени снимки при това на тъмно от Nokia Lumia 1020??? Тия ги разправяй на някой друг.
Re: Re: Re: През 2015 камерафоните с Android най-сетне станаха добри
iphone никога не е бил лидер по отношение на камерките.
В момента най-добри са Lumia 950, LG G4, Galaxy S6
В момента най-добри са Lumia 950, LG G4, Galaxy S6