През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Най-добрите! Айфон Х ес - за 1 500 лева!!!
Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Воден-дух, би ли се обосновал защо мислиш, че Виваком са "най-добрите" ?!
Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Ако заемах ръководен пост във Виваком, щях да осигуря на Воден-дух план U, освободен от месечна такса и да му подаря един айфон по негов избор и Ноут 9, за особени заслуги в популяризиране на плановете на оператора през 2018 г. Заслужава го;)
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Някой модератор трябва да му сложи като аватар на профила снимка на надписа "Виваком". :D
Re: Re: Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Здравейте!
Ето ви малко информация от днес, която получих в магазина на Vicavom в Mall Serdika.
Цена в брой за iPhone XS 64GB с абонаментен план Smart U: 1700 лева.
Цена в брой за iPhone XS Max 64GB с абонаментен план Smart U: 1950 лева.
Цените са същите като в A1 с абонаментен план A1 ONE Unlimited 5XL.
Разликата между абонаментните планове в A1 и Vivacom всеки сам си преценя :)
Ето ви малко информация от днес, която получих в магазина на Vicavom в Mall Serdika.
Цена в брой за iPhone XS 64GB с абонаментен план Smart U: 1700 лева.
Цена в брой за iPhone XS Max 64GB с абонаментен план Smart U: 1950 лева.
Цените са същите като в A1 с абонаментен план A1 ONE Unlimited 5XL.
Разликата между абонаментните планове в A1 и Vivacom всеки сам си преценя :)
При цялото ми уважение към най-малко "неприятният" български оператор(дори коректен за мен) мисля, че продават телефони малко по-скъпичко или поне преди беше така.
Сега не си мислете, че те са социално дружество и ще правят подаяния. Тия 200лв ще трябва да се избият от някъде.
За това предполагам, че тия "[u][B]ДО[/B][/u] 200лв" ще вървят с 50-левовият план, което си прави 1200лв таксите за 2 години. Не казвам, че за тези пари нищо не се дава, обаче, а и ще върви към телефони за над 1000лв, едва ли за 600лв телефон ще го събори на 400.
Щом обаче 50лв такса не ви събаря мисля, че тези 200лв не са толкова примамливо предложение. Сега вече ако така и така ще се преподписва на този план нека да се взмат, но ако ще се подписа на такава такса само заради отстъпката от 200лв за телефона... всеки си има глава на раменете, но повечето като чета нямат нищо вътре.
Сега не си мислете, че те са социално дружество и ще правят подаяния. Тия 200лв ще трябва да се избият от някъде.
За това предполагам, че тия "[u][B]ДО[/B][/u] 200лв" ще вървят с 50-левовият план, което си прави 1200лв таксите за 2 години. Не казвам, че за тези пари нищо не се дава, обаче, а и ще върви към телефони за над 1000лв, едва ли за 600лв телефон ще го събори на 400.
Щом обаче 50лв такса не ви събаря мисля, че тези 200лв не са толкова примамливо предложение. Сега вече ако така и така ще се преподписва на този план нека да се взмат, но ако ще се подписа на такава такса само заради отстъпката от 200лв за телефона... всеки си има глава на раменете, но повечето като чета нямат нищо вътре.
Re: Re: Re: Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Ех добре, че всеки втори дава по 50 лева за план, че се притесних, че другите оператори преебават яко.
Моля, поправете новината - за Ноте 9 няма подарък безжично зарядно!
Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
[Quote]Galaxy Note8 струва с 200 лева по-малко и може да бъде купен на цена 41.58 лева на месец с план Smart U. Устройството идва в комплект с безжично зарядно. Samsung Galaxy Note9 също е намален до 49.98 лева на месец със същия план.[/Quote]
Re: Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Вчера пишеше, че и за Ноте 9 се подарява :) Последното им предложение до мен за Нотето като лоялен клиент е със Смарт Ю за две години на тази цена (1 050 лева) с безжично зарядно или смарт калъф подарък, или 950 лева - само телефона. Все още се колебая кой точно телефон да избера - Нотето е супер телефон, ама с Андроид, а Айфон в зависимост от модела е с поне двеста лева по-скъп...