Приложението за мобилна телевизия на A1 вече е достъпно и за клиенти на други оператори

Dubspace
Регистриран: 28 мар 2014, 19:21

Приложението за мобилна телевизия на A1 вече е достъпно и за клиенти на други оператори

Мнение от Dubspace » 01 окт 2018, 18:58

Вече разбрах, че това е новото име на A1 NOW. Явно го правят и заради днешния ребранд на хърватската им част.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black

rumbo
Регистриран: 26 юни 2005, 08:30

Re: Приложението за мобилна телевизия на A1 вече е достъпно и за клиенти на други оператори

Мнение от rumbo » 01 окт 2018, 21:08

Само дето първо плащаш и после получваш 1м безплатно. Не знам, дали можеш да се откажеш като мине фри месеца или ще ти дръпнат парите, от вече регистриранта карта.

До сега можеше да се плаща 2лв за отделно събитие- най-вече от тенис турнирите, на които играе Г. Димитров. За всеки един мач съм си плащал и поне половината не тръгваха!
Как съм ги псувал, като стана в 3 или 4ч и да мъча да гледам нещо, за което съм платил пък го няма и после го гледам на някой линк фри, ама с кофти качество.

Mобилното приложение now също не зареждаше, когато най-ти трябва. В оценката му гплей е пълно с негативни отзиви..
А от съпорта им искаха да е писано на немски, че не разбирали бг. език! А в същият момент лапаха бг левове

Сега 15лв, ами ако не вървят нещата, няма и на кой да се оплачеш, ако не си им абонат, минаваш през 1000 врътки никой не вдига,...а как исках да ги псувам.

ivobel721
Регистриран: 05 юни 2018, 17:37

Re: Приложението за мобилна телевизия на A1 вече е достъпно и за клиенти на други оператори

Мнение от ivobel721 » 01 окт 2018, 21:24

A1 по азбучен ред ли ребрандват? Bulgaria, Croatia... следваща Macedonia ли е? :) (може да бавят ребрандинга Belarus за по-късен етап )

Dubspace
Регистриран: 28 мар 2014, 19:21

Re: Re: Приложението за мобилна телевизия на A1 вече е достъпно и за клиенти на други оператори

Мнение от Dubspace » 01 окт 2018, 21:41

Те първо почнаха със Словения (който все още ползва логото на А1 от 2009-та, а трябва вече да е с новата версия с 3D единицата), така че няма как да е по азбучен ред. А и през уикенда видях, че сайта на Vipnet беше спрян и като видях логото на А1, разбрах, че процеса по ребрандинга е почнал. Обаче не очаквах да стане точно днес.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black

ipolit
Регистриран: 21 окт 2008, 12:12

Мнение от ipolit » 02 окт 2018, 09:29

И мобилното, и уеб приложението са пълен боклук. Мъчих се месец и половина с тях лятото. И нещо постоянно се сбозваше. Обаждах се няколко пъти да питам какво да правим, веднъж ме накараха да си спра услугата и да я активирам наново, и накрая ме таксуваха двойно.
Много са зле, само проблеми откак станаха А1. Не само с това, но тая телевизия направо ме побърка.

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Re: Re: Приложението за мобилна телевизия на A1 вече е достъпно и за клиенти на други оператори

Мнение от В@НК0 » 02 окт 2018, 10:42

По-добре е от ТВ ГО на виваком. Аз така и не успях да вляза през chrome. Само през internet explorer работи ТВ го.

Scar_Tissue
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Мнение от Scar_Tissue » 02 окт 2018, 15:41

Аз имам един въпрос, ако към плана е написано, че се включват A1 Now и Voyo, таксуват ли се или са безплатни ?

Отговори