Prima 5+1 за разговори с номер извън мрежата на "М-Тел" на специална цена
Re: Prima 5+1 за разговори с номер извън мрежата на
Първата прима с ограничена във времето тарифа която си спомням беше прослувутата Free Prima Party - срока и беше 9 месеца и го удължиха на 10 срещу още един ваучер.
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
Ето няколко примера:
Prima “3 безплатни минути при всеки разговор” от 01.03.2006: таксува се само първата от началните 4 минути от всеки разговор в мрежата на М-Тел до 31.12.2006 г.
Prima "Лятно време" от 25.05.2006:Промоционалната тарифа от 0,08 лв.(без ДДС) важи за всички разговори между двете карти за периода от активирането до 31.05.2007
Prima Зимно Време от 08.01.2007:Специалната цена за минута разговор и промоционалния бонус са валидни до 28.12.2007
Prima "Презареждане":Специалният бонус при зареждане е валиден до 31.03.2008
След това обаче:
2 Prima карти "Твоите 5"+ подарък - Бинокъл "Praktica 8х21":Специалните бонуси при зареждане нямат краен срок
Prima пакет + “Рекордите на Гинес 2008”:Специалният бонус при зареждане няма краен срок.
Prima + Коледна елха с играчки и гирлянд:Специалните бонуси при зареждане нямат краен срок
Prima "пет за едно":Специалният бонус при зареждане няма краен срок
Prima "Приятели":Специалните бонуси при презареждане нямат краен срок
При следващите пакети от 2008:
Prima "5 напред":Бонусите за потребление и при презареждане са в сила до 31 октомври 2009 г.
Prima "Плюс":Бонусите при презареждане са в сила до 31.01.2011 г.
Prima "Victorinox": Бонусите при презареждане са в сила до 31.12.2011 г
Prima Вино:Бонусите при презареждане са в сила до 31.12.2011 г.
Prima Зима:Бонусите при презареждане са в сила до 31.12.2011 г.
Prima Премия (от 2009):Бонусите при презареждане са в сила до 31.12.2011 г.
(Забелязва се тенденция на валидност до 3 години)
При следващите промоции вече не пише нищо по въпроса.
Prima “3 безплатни минути при всеки разговор” от 01.03.2006: таксува се само първата от началните 4 минути от всеки разговор в мрежата на М-Тел до 31.12.2006 г.
Prima "Лятно време" от 25.05.2006:Промоционалната тарифа от 0,08 лв.(без ДДС) важи за всички разговори между двете карти за периода от активирането до 31.05.2007
Prima Зимно Време от 08.01.2007:Специалната цена за минута разговор и промоционалния бонус са валидни до 28.12.2007
Prima "Презареждане":Специалният бонус при зареждане е валиден до 31.03.2008
След това обаче:
2 Prima карти "Твоите 5"+ подарък - Бинокъл "Praktica 8х21":Специалните бонуси при зареждане нямат краен срок
Prima пакет + “Рекордите на Гинес 2008”:Специалният бонус при зареждане няма краен срок.
Prima + Коледна елха с играчки и гирлянд:Специалните бонуси при зареждане нямат краен срок
Prima "пет за едно":Специалният бонус при зареждане няма краен срок
Prima "Приятели":Специалните бонуси при презареждане нямат краен срок
При следващите пакети от 2008:
Prima "5 напред":Бонусите за потребление и при презареждане са в сила до 31 октомври 2009 г.
Prima "Плюс":Бонусите при презареждане са в сила до 31.01.2011 г.
Prima "Victorinox": Бонусите при презареждане са в сила до 31.12.2011 г
Prima Вино:Бонусите при презареждане са в сила до 31.12.2011 г.
Prima Зима:Бонусите при презареждане са в сила до 31.12.2011 г.
Prima Премия (от 2009):Бонусите при презареждане са в сила до 31.12.2011 г.
(Забелязва се тенденция на валидност до 3 години)
При следващите промоции вече не пише нищо по въпроса.
Браво за списъка. Аз мога на този етап да кажа със сигурност за прима "Твоят час 1", от първо лице че срока на промоционалните условия е до края на 2012 г. със сигурност. Което е жалко защото имам картата и много ми допада. Това е единствената карта която ползвам и бих ползвал от Мтел поне на този етап, както и че тя е с относително най-изгодните условия - до 5280 мин. към 5 номера от СиП, само за 5 лв. ваучер на месец.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Все си мисля,че като не пише срок значи си остава постоянно.Иначе някой може да се заяде много злобно със тях.Времето ще покаже
Но едно нещо е доста гадно.Според мен трябва да напраят различни тарифи и като глобул да можеш да ги сменяш със съответната такса от левче и така.Каквото ти е кеф това и левчето.
Същото важи и за виваком.В момента много искам една карта на гетбонус с хубав номер,който ми го знаят и хората да стане на интернешънъл или какво беше да говоря с Uk i de на 34ст,ама не можело трябвало нов стартов пакет,или абонаметн и там некви пакети тъпотии.Нито искам абонамент нито нов пакет.Писал съм на съпорта им едно дълго писмо с големи молби,не че вярвам че ще измислят нещо,но според мен трябва да се нарпави като при глобул.То и мтел ще направят така примата рано или късно,но предполагам че виваком ще ги озреварят с този момент.Надявам се поне.От мтел и глобул международни за 30ст няма да се видят скоро,особено за предплатена.
Но едно нещо е доста гадно.Според мен трябва да напраят различни тарифи и като глобул да можеш да ги сменяш със съответната такса от левче и така.Каквото ти е кеф това и левчето.
Същото важи и за виваком.В момента много искам една карта на гетбонус с хубав номер,който ми го знаят и хората да стане на интернешънъл или какво беше да говоря с Uk i de на 34ст,ама не можело трябвало нов стартов пакет,или абонаметн и там некви пакети тъпотии.Нито искам абонамент нито нов пакет.Писал съм на съпорта им едно дълго писмо с големи молби,не че вярвам че ще измислят нещо,но според мен трябва да се нарпави като при глобул.То и мтел ще направят така примата рано или късно,но предполагам че виваком ще ги озреварят с този момент.Надявам се поне.От мтел и глобул международни за 30ст няма да се видят скоро,особено за предплатена.
Да това е големия недостатък при Вива и Мтел-ските предплатени. Логиката сочи, че правят така за да се активират повече нови номера, което значи отчет на нови абонати.... Така или иначе обаче имаме все по голям ръст на абонаменти, предплатените вече не са каквото бяха едно време, изгодата от тях за клиента не е това което беше. Сега имаш повече сметка да минеш на 5 левов абонамент, отколкото да зареждаш всеки месец ваучер за 5 лв. Виждаме че при еднаква цена на месец ползвателя получава повече изгода от абонамента. Е, има си доста клиенти и за предплатените, но хората взеха да се усещат, че не е изгодно.
Относно Прима моя час е 100% сигурно, че е валидна до края на 2012 и за мое съжаление!
Относно Прима моя час е 100% сигурно, че е валидна до края на 2012 и за мое съжаление!
-
Винаги могат да излезнат с номера,че това не е срочен договор на абонамент,за да гарантира постоянството на условията.Глобул след гафа с b-free започнаха на всеки пакет да пишат "Глобул си запазва правото да прави промени по условията".
Иначе,ако наистина много държиш, картата ти може да премине към Viva International,но е свързано с разправии и финансови ресурси.
Иначе,ако наистина много държиш, картата ти може да премине към Viva International,но е свързано с разправии и финансови ресурси.
-
Ми мен ме устройва да имам три карти от една страна всеки да може да ме търси където му е удобно.От друга пътувам доста и това ме е спасявало не веднъж,особенно по затънтени места тоя има обхват ония няма.Всеки си има един основен телефон, и затова при мен няма смисъл и трите карти да са ми на абонамент.Дори да се натрупат пари в тях като пътувам в чужбина си ползвам роуминг и от тях в ЕС спецялно от която и да звъня в България е еднакво.За глобул спецялно като заредя 10лв и с три номера по 1ст ми върши идеална работа..дори да не ги изговоря тия пари за месец докато е валидна тази цена парите си седят и ще отидат за друго.Сега ако ми трябва да говоря с 20-30 номера различни тогава не става...но все още са малко хората които нямат телефон на мтел...доста хора имат по два и почти винаги единият е на мтел..само за двама човека се сещам ,който познавам който единия има само карта на глобул,а другия само на виваком и ниаква друга. :) ама това е друга тема за всеки е индивидуално :)
иначе много ми е мерак да мога да ми сменят тарифата на интернешънил с 34ст към мобилни спецялно за англия и германия да говоря,ама айде де надълго и широко им пиша за незнам кой път че го искам това и ми пращат едно постно писмо госпидине не може.ама знам че не може нали това питам ще може ли и кога...не ви питам може ли,знам че не може въпроса е защо и до кога....:|
иначе много ми е мерак да мога да ми сменят тарифата на интернешънил с 34ст към мобилни спецялно за англия и германия да говоря,ама айде де надълго и широко им пиша за незнам кой път че го искам това и ми пращат едно постно писмо госпидине не може.ама знам че не може нали това питам ще може ли и кога...не ви питам може ли,знам че не може въпроса е защо и до кога....:|
-
- Регистриран: 06 фев 2010, 22:33
[Quote]не ви питам може ли,знам че не може въпроса е защо и до кога....:| [/Quote]
Замислял ли си се, дали е възможно да си прехвърлиш номера към предплатена Глобул / Мобилтел , и след това пак да го пренесеш към Виваком, вече на Вива Интернешанъл?
На теория изглежда възможно...
Във всеки случай може да се пита. Но ако ти е ценен номера, недей опитва с проба-грешка, че да не си загубиш номера
;)
[B]Мобилни Предплатени[/B]
Преминаване / Абониране към мобилните услуги на VIVACOM
http://www.vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/common_questions/mobile_prepaid/5/#question32
www.vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/common_questions/mobile_prepaid/5/#question32
Замислял ли си се, дали е възможно да си прехвърлиш номера към предплатена Глобул / Мобилтел , и след това пак да го пренесеш към Виваком, вече на Вива Интернешанъл?
На теория изглежда възможно...
Във всеки случай може да се пита. Но ако ти е ценен номера, недей опитва с проба-грешка, че да не си загубиш номера
;)
[B]Мобилни Предплатени[/B]
Преминаване / Абониране към мобилните услуги на VIVACOM
http://www.vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/common_questions/mobile_prepaid/5/#question32
www.vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/common_questions/mobile_prepaid/5/#question32
-
Преминаването от абонаментна към предплатена услуга не се позволява.
следователно не може и да се пренесе на предплатена във виаком.
това до много скоро беше и при глобул,но го оправиха.то най-лесно ще си взема нов пакет и това е,но просто там телефона ми го има по разни визитки и обяви и е малко кофти.а друг номер да пренасям не искам защото ми е идеята да имам карти на другите оператори,защото много пътувам и не само :)
абе ще чакам не ми е супер назор това, но международни по 34ст не бих отказал :) рано или късно ще направят нещо.
следователно не може и да се пренесе на предплатена във виаком.
това до много скоро беше и при глобул,но го оправиха.то най-лесно ще си взема нов пакет и това е,но просто там телефона ми го има по разни визитки и обяви и е малко кофти.а друг номер да пренасям не искам защото ми е идеята да имам карти на другите оператори,защото много пътувам и не само :)
абе ще чакам не ми е супер назор това, но международни по 34ст не бих отказал :) рано или късно ще направят нещо.
-
Atlantique ми е схванал идеята по-горе.И аз това имах предвид.Не е възможно от договор на предплатена при Виваком,но е възможно от друг оператор да се пренесе номер към предплатена на Виваком.