Prima 5+1 за разговори с номер извън мрежата на "М-Тел" на специална цена
Prima 5+1 за разговори с номер извън мрежата на
Интересно разчупване на предплатена и то при Мтел.... За първи път наблюдаваме преференции при предплатена към номер ( макар и един) от други мрежи. Добра стъпка в правилната посока!
Re: Prima 5+1 за разговори с номер извън мрежата на
Абе на тези не им ли писна с тези групи ?
Да вземат да се преименуват на група 5 тел :D
Да вземат да се преименуват на група 5 тел :D
Толкова хора се отвратиха от Ментел,че и без пари да пуснат разговори пак няма да се върнат.:D
[Quote]група 5 тел[/Quote]
ПетТел? :D
ПетТел? :D
Ако направят като при Глобул да си сменяш тарифния план на примата :) все е нещо.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
да то виваком като нямат групи давай всичко на 34ст....
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
аз искам от виваком точно това в момента и не се дават.иамм една карта на гетбонус,която я ползвам заради 1-2 приятелчета да ме търсят.искам този номер да мине на една тарифа интернешънъл и да говоря с мобилни в англия и германия на 34ст ,а не на 70 и нещо.обясняват ми че не може, да подпиша договро па да си взема там пакет с минути па нз какво.ама аз не искам договор искам да говоря на 34ст колкото си искам.за 70 мога да говоря и с картата си на сметка ,ковто е към друг оператор.
иначе при глобул предплатените са най-гъвкави от към възможности и услуги,но там международните не стават за нищо.
за мтел тия последните прими с 1ст на разговор към 5 номера(тоест на 60 минути) може да се окаже и по-изогодна от абонамент,ако човек говори основно към тия номера.
иначе при глобул предплатените са най-гъвкави от към възможности и услуги,но там международните не стават за нищо.
за мтел тия последните прими с 1ст на разговор към 5 номера(тоест на 60 минути) може да се окаже и по-изогодна от абонамент,ако човек говори основно към тия номера.
А каква ли ще е цената на минута разговор към другите оператори? Сигурно нещо от сорта на 39ст. или пък 54ст/мин (100% съм убеден че ще е толкова след като не се зареди в рамките на месец). Все пак предложението е интересно. Мисля да си взема една. :)
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Мтел-ГрупТел-ТрупТел
[Quote]А каква ли ще е цената на минута разговор към другите оператори?[/Quote]Ако няма още една революция, сигурно на 54 ст./мин.
По-интересна ми е схемата на зависимост на броя минути до домашната група от заредената сума. Предполагам също така, че след 30 дни допълнителният номер ще минава на тарифата на всички извън 5-цата.
По-интересна ми е схемата на зависимост на броя минути до домашната група от заредената сума. Предполагам също така, че след 30 дни допълнителният номер ще минава на тарифата на всички извън 5-цата.