Продажбите на HTC през месец май продължават да падат
-
- Регистриран: 24 май 2012, 08:20
Продажбите на HTC през месец май продължават да падат
Пожелавам им още по-лоши резултати! А те и ги заслужават. С боклуците които правят, така ще е!
Re: Продажбите на HTC през месец май продължават да падат
Много ми е добре с боклука им!
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Тази новина ме навива на мисълта какви лицемери са потребителите тук. Постоянно роптаят за нещо в топ флагманите. Плюят по пластмасата а ето телефона е метален и супер мощен, но я го имат 5-10 човека я не! :| Същото ще е и с G3 - така-онака и пак няма да си го купят. Ще си останат само с напъването и плюенето (puke)
Много ме е яд за HTC но е факт че все нещо им куца. Най голямата глупост която отдръпна маса народ е смешната подръжка при ъпдейтите положението там е жалка картинка. Не може да поддържаш само флагманите и другите да се оправят.
Според мен htc направиха един друг супер грешен ход. При положение, че за над 50% от потребителите при избора на покупка на смартфон едно от най-важните неща е цифрата на мегапикселите, тея тъпаци от htc две години твърдо стоят на числото 5.
Ма много са прости. И докато Сони, Самсунг, Лг и т н пускат моделчета в които за камерата пише 12, 16, 18, 123 и незнам си колко стотин пиксела, HTC си държат на скромното число 5. Ама то било ултра много специални пиксели обесняват HTC. Ми заврете си ги отзад, общо взето им казаха потребителите. Миналата година като купувах на жената телефонче и викам- кобро, виж има един як метален HTC, ще ти отива на стайлинга. Мацката погледна описанието на модела и ми вика: Алооо, преди пет години имах телефон с пет мегапиксела камера, бе. И й взех Самсунг щото не ми се спореше.
Ма много са прости. И докато Сони, Самсунг, Лг и т н пускат моделчета в които за камерата пише 12, 16, 18, 123 и незнам си колко стотин пиксела, HTC си държат на скромното число 5. Ама то било ултра много специални пиксели обесняват HTC. Ми заврете си ги отзад, общо взето им казаха потребителите. Миналата година като купувах на жената телефонче и викам- кобро, виж има един як метален HTC, ще ти отива на стайлинга. Мацката погледна описанието на модела и ми вика: Алооо, преди пет години имах телефон с пет мегапиксела камера, бе. И й взех Самсунг щото не ми се спореше.
Продажбите, съответно печалбите, не се определят от тези на топ моделите. Определящи са моделите от среден клас и бюджетните.
За 2014г. се предвижда средна стойност на телефон с Андроид от $254 срещу $314 за 2013г.Определящи са пазарите в развиващите се страни.
С по-евтините модели като HTC One Mini 2 резултатите може да се обърнат.Така че лошите резултати от май може да се окажат фалшиви.
За 2014г. се предвижда средна стойност на телефон с Андроид от $254 срещу $314 за 2013г.Определящи са пазарите в развиващите се страни.
С по-евтините модели като HTC One Mini 2 резултатите може да се обърнат.Така че лошите резултати от май може да се окажат фалшиви.
Вероятно, да и може би само Iphone правят изключение, които изкарват един модел на година от висок клас. Но на най развитите пазари имат позиции. Всичко е пазарна политика и маркетинг, която не се определя само от добрите модели, колкото и успешни да са те. Това си е бизнес за милиарди и той не се определя от повече мегапиксели в камерата или чести ъпдейти. Но като се внуши на хората, че повечето е по-добре (което не винаги е така, ако е така то не е с фрапиращо предимство), или, че даден по чест ъпдейт, който в 90% от случайте представлява козметични добавки и подобрения, които никой не забелязва- тогава търговеца, който е и производител е успял. HTC One от миналата година е определян в някои класации като смартфон на 2013, но на практика това не е причина всеки да го купува. И Нокиа и HTC имат позиции в бранша от поне 20 години, но и конкуренцията не спи.
То пък HTC имат едно разгърнато портфолио от модели... Човек да се чуди чак какво да избере.
Apple имат още по-голямо портфолио. :D Обаче нямат проблеми.
One mini 2 е тотално недоразумение, не вярвам точно на него много хора да обърнат внимание