Продажбите на премиум устройства Huawei в България с 300% годишен ръст
Продажбите на премиум устройства Huawei в България с 300% годишен ръст
Стана 10:30 време е за ново платено съобщение от Хуауей маскирано като новина...
Re: Продажбите на премиум устройства Huawei в България с 300% годишен ръст
Аз не мисля, че има нещо фалшиво или лъжа в написаното.
Миналата година у нас са продали 2 000 премиум апарата, а тази над 6 000.
Точна сметка и точен процент.
В глобален аспект не мога да твърдя, но със сигурност имат повишение и там и това го знаем всички.
пп. Относно такива публикации - хора, нормално е в цял свят компаниите (които и да са те) да си плащат за определени ПР публикации. Текста се подготвя от самите компании и се предоставя на медията - това не е престъпление, не е наказуемо и няма нищо лошо в крайна сметка.
Не знам защо непрекъснато трябва да сме срещу нещо или някой - дайте малко по-позитивно и усмихнато да посрещаме деня и да общуваме, а кое е платено и безплатно не мисля е от особено голямо значение в случая за всеки, който има глава на раменете си и интернет на компютъра си.
Миналата година у нас са продали 2 000 премиум апарата, а тази над 6 000.
Точна сметка и точен процент.
В глобален аспект не мога да твърдя, но със сигурност имат повишение и там и това го знаем всички.
пп. Относно такива публикации - хора, нормално е в цял свят компаниите (които и да са те) да си плащат за определени ПР публикации. Текста се подготвя от самите компании и се предоставя на медията - това не е престъпление, не е наказуемо и няма нищо лошо в крайна сметка.
Не знам защо непрекъснато трябва да сме срещу нещо или някой - дайте малко по-позитивно и усмихнато да посрещаме деня и да общуваме, а кое е платено и безплатно не мисля е от особено голямо значение в случая за всеки, който има глава на раменете си и интернет на компютъра си.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 26 фев 2007, 11:31
Re: Re: Продажбите на премиум устройства Huawei в България с 300% годишен ръст
[Quote]пп. Относно такива публикации - хора, нормално е в цял свят компаниите (които и да са те) да си плащат за определени ПР публикации. Текста се подготвя от самите компании и се предоставя на медията - това не е престъпление, не е наказуемо и няма нищо лошо в крайна сметка.
Не знам защо непрекъснато трябва да сме срещу нещо или някой - дайте малко по-позитивно и усмихнато да посрещаме деня и да общуваме, а кое е платено и безплатно не мисля е от особено голямо значение в случая за всеки, който има глава на раменете си и интернет на компютъра си. [/Quote](yes)(yes)(yes)(beer)
Не знам защо непрекъснато трябва да сме срещу нещо или някой - дайте малко по-позитивно и усмихнато да посрещаме деня и да общуваме, а кое е платено и безплатно не мисля е от особено голямо значение в случая за всеки, който има глава на раменете си и интернет на компютъра си. [/Quote](yes)(yes)(yes)(beer)
[Quote]Текста се подготвя от самите компании и се предоставя на медията - това не е престъпление, не е наказуемо и няма нищо лошо в крайна сметка.[/Quote]
Само че в нормалните държави подобни статии се обозначават с "платена публикация", иначе се наказва. Между прессъобщение и реклама има разлика.
Само че в нормалните държави подобни статии се обозначават с "платена публикация", иначе се наказва. Между прессъобщение и реклама има разлика.
Re: Продажбите на премиум устройства Huawei в България с 300% годишен ръст
Съвсем нормално е P20 серията да се продава 3 пъти повече от P10. Сега P20 са си топ флагмани, докато миналата година P10 не изглеждаше особено актуален до S8.
Re: Re: Re: Продажбите на премиум устройства Huawei в България с 300% годишен ръст
Тези публикации са в категория прессъобщения - http://www.mobilebulgaria.com/news/page/0/category/7/
Re: Re: Re: Re: Продажбите на премиум устройства Huawei в България с 300% годишен ръст
Хаха, всички заглавия са с Huawei.
-
Последна промяна от npet на 30 юли 2020, 18:36, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Re: Продажбите на премиум устройства Huawei в България с 300% годишен ръст
Не казвам, че е лъжа. Просто покрай официално платените пробутват куп безплатни и лично н амен ми идват в повече.
За Хуауей се пускат новини, каквито за другите марки не се пускат. Малко пресоляват манджата с този PR.
За Хуауей се пускат новини, каквито за другите марки не се пускат. Малко пресоляват манджата с този PR.
5 месеца е времето след старта на продажбите на P20/P20 Pro. Сравняват го със същия период при P10/P10 Plus.