Продажбите на телефони Lumia продължават да се свиват

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Re: Re: Re: Re: Продажбите на телефони Lumia продължават да се свиват

Мнение от geleto_ » 25 апр 2016, 14:58

Възможно е да направят каквото направиха гугъл с моторола.
Продажба и само кинти от патентите

Потребителски аватар
npet
Регистриран: 07 фев 2014, 12:05
Контакти:

Re: Продажбите на телефони Lumia продължават да се свиват

Мнение от npet » 25 апр 2016, 18:00

-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:14, променено общо 1 път.
-

katinar
Регистриран: 24 апр 2010, 09:19

Re: Re: Re: Продажбите на телефони Lumia продължават да се свиват

Мнение от katinar » 25 апр 2016, 19:31

Бутона за заключване, откючване съм го задържал повече от 2 минути, докато ме заболи ръката. Никаква файда!

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Re: Re: Re: Re: Продажбите на телефони Lumia продължават да се свиват

Мнение от A4i » 25 апр 2016, 19:44

Подкарали са я на "Уво" ми се струва. Жалко за 200-те хиляди служители на Nokia и техните семейства. И малкото останали ще си загубят работата. Да закриват бозата и да минават на Андройд. Сега нито Мумиите са вървежни, нито има интерес към бозата. Така разсипват на 100% легендарното потделение за мобилни телефони на Nokia. Дайте поне малко шанс на хората да ги купят.

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Re: Re: Re: Re: Re: Продажбите на телефони Lumia продължават да се свиват

Мнение от geleto_ » 25 апр 2016, 20:15

[Quote]Дайте поне малко шанс на хората да ги купят.
[/Quote]
И аз си помислих нещо такова!

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Продажбите на телефони Lumia продължават да се свиват

Мнение от Wallker » 25 апр 2016, 22:41

Аз под "боза" разбирам android/ios. Windows 10 ме кефи и на компютъра ми и на телефона ми. Дава ми всички удобства и функционалности, които съм ползвал на който и да е телефон/компютър с която и да е ос-ма... Може компанията да е подла, мръсна, гадна и т.н., но имат много хубави и полезни продукти за обществото. Не са като google, които ви засипват с глупавите си реклами от сутрин до вечер. И определено не са като Apple, които не спират да изтъкват предимства на глупавите си ограничения, с които промиват мозъци, и да ми казват кое как да ползвам...

A4i

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Продажбите на телефони Lumia продължават да се свиват

Мнение от A4i » 25 апр 2016, 23:45

Колега, имаше едни финландци, дето все търсеха сътрудничеството и да кооперират с цел да извлекат повече полза за всички. Е... намериха си майстора. Дойде един кандски пън да им обясни , че Symbian е тежка ОС, a MeeGo безпереспективна. :) и накрая трябва да остане само едната боза, щото Микромек знае как да прави боза и освен боза нищо друго не ви трябва. Ти май си фен на еФлопа. :D

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Продажбите на телефони Lumia продължават да се свиват

Мнение от Wallker » 26 апр 2016, 03:21

Не съм никакъв фен. Просто ползвам, това което ми харесва. Изобщо не ме интересува финансовото състояние на която и да е компания, нито пък ме интересува колко телефони са продали от еди кой си модел, защото това са незначителни неща за личния ми живот. Да, едно време имаше Nokia, само че сега не сме едно време, а сме сега. А сега Nokia не съществува и е време някои хора да свикнат с тази мисъл, Елоп също не е част от Nokia, нито от Microsoft, така че не съди по компанията, заради някакъв нещастник от миналото... Имало е някакъв принос за едни, за други загуби, но така е в живота - един печели, друг губи, накрая всички се примиряваме и продължаваме напред с надежда за по-добър живот.

A4i

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Продажбите на телефони Lumia продължават да се свиват

Мнение от A4i » 26 апр 2016, 09:01

Колега , не им е за първи път, нито за последен да прецакат европейска компания. Имат едни оборотни 30 млрд, с които сменяват бордове и назначават директори където си поискат. Същата работа беше с Ериксон. Сложиха им хора, дето затвориха производството и възложиха поръчки на ишлемарски фирми. Било по-евтино. За година и поделението на Ериксон фалира.

andreev0606
Регистриран: 04 мар 2015, 17:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Продажбите на телефони Lumia продължават да се свиват

Мнение от andreev0606 » 26 апр 2016, 09:56

Много точно казано.Всякакви глупави брътвежи са занимавка за хора без работа .(yes)(beer)

Отговори