Производството на iPhone 5S ще започне през декември?
Re: Производството на iPhone 5S ще започне през декември?
Да аз преди в една друга тема бях писал за един мой клиент във фитнеса, докато тренираше аз се занимавах с една мацка, като и показвах едно бъзикчийско приложение Talking Ben и тоя ми вика можеш ли да ми го качиш на моя айфон 4 или 4с беше не помня, аз му викам дай ще ти го инсталирам. И каква беше изненадата ми, като се опитах да му го инсталирам а той даже не си знаеше регистрацията ползваше своя 4/4с 64гб за ало, ало представяш ли си? Това са масата от юзърите на айфон просто в крак с модата.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Щом могат да си го позволят хората, няма нищо лошо. По-добре айфон отколкото някоя нокия с фенерче. А в западните държави, човек дори и да иска, не може да намери лесно такава. :)
Бабанка,някак лековато е обобщение от единични случаи.Да ти предложа нещо приятно-отскочи примерно до Лондон,хем да видиш тамошните фитнеси и в метрото първото нещо,което няма как да не забележиш е,че всеки втори е с iPhone.Още с влизането и ги вадят и почват да си вършат работата,не да плямпотят!Пък отскочи и до Ковън гардън Епъл стор,ще ти е интересно.
Това си говорим бе приятел, гледаме Американци и Англичани как ги ползват само че те са свикнали на тази операциона система а и има малка подробност не им е тежко да си плащат за едни и същи приложения след като си сменят телефона.А и Нашите оператори ги дават с договор за 1000+ лв с невероятния тарифен план за 50лв на месец. Колко струват в америка с договор а? Мисля че всички тук знаят за какво говоря. Поздрави !!! :D
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Не знам за Лондон, но в Тулуза, Фр си позват тел точно както Бабанка е описал. В метрото само музика слушат и го вадят да сменят песента. Даже гинекологът ми като бях бременна все си вадеше айфона до компа дето също беше на apple та сички да го видат. Ама един ден ахна като на моя прост ХТЦ desire hd навремето му отворих сайта на лабораторията, където правех изследванята и извадих всички изследвания за 9 месеца, отворени с адобе. Пита ме как го правия и какъв е тоя тел. Та дали ще е Лондон или другате все тая. Една голяма част не могат да правят друго освен ало-ало и смс, важна е модата.
Първият ми, а и единствен, айфон си го взех точно защото беше телефон плюс айпод в 1. Най-големият плюс беше, че нямах нужда от две устройства а и по онова време айфонът нямаше реална алтернатива. Сега не бих си взел айфон, но ако някога пак си взема, то определено основната му функция ще бъде да слушам музика докато пътувам. :)
Революционната промяна на Iphone 5s ще в s-образната опашка на ябълката, която ще гарантира и нови рекордни продажби на телефона... ;)
Не всички са IT ентусиасти. Всъщност под 2% от населението са такива. Това е много малък пазар. Ето защо айфоня и другите подобни джаджи е полезно да са модерни. По този начин повече хора ще ги купуват. Интереса и големият пазар привличат инвестиции в разработка на нови модели. 5 години след първият iPhone вече никой не отрича, че сме в Post-PC ерата. Това нямаше да бъде възможно с 2% потенциални купувачи.