Производството на iPhone 5S ще започне през декември?
Производството на iPhone 5S ще започне през декември?
Възможно е Apple да са натрупали на склад значително количество нови чипове , от тези на TSMC. Тогава ще трябва да ги употребят в устройства, тъй като новите чипове носят конкурентно предимство, което се изпарява с времето.
Re: Производството на iPhone 5S ще започне през декември?
Как така се \"изпарява\" с времето, моля, обясни. :)
пс: не се заяждам, просто ми е интересно (beer)
пс: не се заяждам, просто ми е интересно (beer)
ми стават морално остарели след 6 месеца... не се ли сещаш ? и какво ще ги правят като след половин година има вече два пъти по-добри показатели на същите цени ...
Пълни глупости. Кой ще си вземе 5-ца, ако в следващите 6 месеца пуснат 5s?
Само най-болните мозъци, евентуално :D
Само най-болните мозъци, евентуално :D
Май същите които взимат 4, 4S, 5, ....... :D
Вие па нищо не разбирате, ГЪЗАРИТЕ ще ги купуват :) Нали се сещате ония дето дават по 1000+ лв за Айфон който ползват само за разговори и не знаят как дори да си ползват имейла. След това ще търсят някой \"простосмъртен\" (не гъзар) който да им сложи някоя мп3-ка за мелодия :) и да им инсталира 2-3 приложения за да се чувстват че всичко могат да правят с това \"чудо\" на технологията и иновацията за което са дали толкова пари :)
-
- Регистриран: 21 мар 2011, 16:28
Най-вероятно ще започнат да произвеждат само корпуса през Декември , че барем до септември догодина се научат как се анодизира алуминий .
Аз се чудя след, като се оповести, че айфон 5 има дефекти, как така пак ставаха опашки и спаха пред магазините им? Това нормално ли е? Да ти покажат, че тази ябълка е развалена и ти да се наредиш на опашка за да си я купиш.(whistle)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Една голяма част от хората си купуват кейсове и крият теелфоните в тях. Това може да е причината да не се страхуват от надрасквания. Макар че малко странно, защото съм сигурен, че една голяма част от клиентите искат да има какво да покажат, а с тези кейсове...
Хаха, единия от коментарите много ми хареса. Наистина има много хора които имат iPhone само защото е модерно и дори не знаят за какво могат да го използват. В автобуса когато се водя, много кифли им звънят телефоните с default мелодията на Apple, те дори не могат да си сложат песен да им звъни камо ли да ползват мейл или нещо друго по-сложно. Не знаят как да си направят регистрация в G-mail примерно. В старата работа имах една такава колежка, която ме молеше да и сложа \"facebook\" (angry)