Прототип на Samsung Galaxy Z Fold5 загатва за драстични подобрения
Новина от MobileBulgaria Прототип на Samsung Galaxy Z Fold5 загатва за драстични подобрения
Да бе, а защо единият е с калъф, а другия без. Снимката е глупава.
Re: Прототип на Samsung Galaxy Z Fold5 загатва за драстични подобрения
Дано пооправят дисплея!
Аз не, но майка ми не разбира от телефони и харесва сгъваемите, но засега я спирам от покупка, Сгъвката много си личи и е грозно затова се надявам на подобрени!
Майка ти не разбира от телефони, но харесва сгъваеми телефони?! И как точно ще промени разбирането и в телефоните, ако сгъвката е по-малко видима??? Ти ли ще ползваш телефона или тя, та се налагаш в избора и?
Както бях казал, сгъвката е далеч по-малко грозна от котлона на гърба на айфона, но това не значи, че ще тръгна да разубеждавам някой да не си купува айфон, за разлика от вас с айфоните, които сте тръгнали да плюете за нещо, което не е ваша работа.
Абе ти си страшно комплексиран. Телефона го гледам към дисплея, не на обратно. Естествено че такава сгъвка дразни повече от това как изглеждала камерата отзад...
Ако аз съм страшно комплексиран, ти какъв ли трябва да си в този случай? Тръгнал си да обясняваш на майка ти кое теб те дразни, в телефон, който тя ще ползва и който тя иска.
Та кой викаш е комплексар
Гледай си там айфоня и не давай акъл кое как дразнело и кое колко грозно било в телефон, който очевидно не ползваш.
То па Самсунг котлони нема... Да не говорим, че същата политика като Епъл почнаха едни и същи телефони, с минимална разлика в корпуса, за да купуваш нови кейсове... Всички са едни кръвопийци смотани, а ние се правим тука кой колко разбирал от дизайн и функции.
И с тоя кейс верно е супер смешно сравнение да правят... Явно уверено мислят хората за балъци, не че масово не са, ама е друга тема.
И с тоя кейс верно е супер смешно сравнение да правят... Явно уверено мислят хората за балъци, не че масово не са, ама е друга тема.
Къде са тези котлони при твоя и моя модел? И всъщност къде им е сгъваемия модел?Вито написа: ↑28 яну 2023, 01:21То па Самсунг котлони нема... Да не говорим, че същата политика като Епъл почнаха едни и същи телефони, с минимална разлика в корпуса, за да купуваш нови кейсове... Всички са едни кръвопийци смотани, а ние се правим тука кой колко разбирал от дизайн и функции.
Пак всичко опира до лични предпочитания, защото никой не те кара на сила да избираш марка