Путин подписа закон за създаването на отделен интернет

Nik21
Регистриран: 25 дек 2018, 09:22

Re: Путин подписа закон за създаването на отделен интернет

Мнение от Nik21 » 07 май 2019, 14:51

didolinka написа:
07 май 2019, 12:26
Да гледам папата ли, не благодаря.Какво да му гледам та той няма нищо общо с католицизма камо ли с православието. Протеже на Сорос.
Така е, чист соросоиден глобалист и двуличник си е папата. Надявам се помните как папата неотдавна в Судан целува краката на негри-мюсулмани. Обаче в България крака не целува, на нас не ни се полага защото ние българите не сме черни, а сме бели и на туй отгоре сме православни славяни - "какви крака шъ ви целувам ве", какви 5 лева? На нас папата заръча да превърнем България в "Дом на бежанци-мигранти". Евалла на Светия Синод и на Българския Патриарх, че не отидоха да целуват г@за този подъл йезуит. Помните ли в какви л@йна ни накисна Ватикана навремето, (Сергей Антонов и "българската следа")? Абсолютно невинен човек омаскариха! :evil:

P.S. Знаете ли защо в католическите храмове е пълно със седалки (като в киносалон), а в православните има съвсем малки пейчици покрая, само за най-немощните?

Nik21

Мнение от Nik21 » 07 май 2019, 14:53

didolinka написа:
07 май 2019, 12:26
Да гледам папата ли, не благодаря.Какво да му гледам та той няма нищо общо с католицизма камо ли с православието. Протеже на Сорос.
Така е, чист соросоиден глобалист и двуличник си е папата. Надявам се помните как папата неотдавна в Судан целува краката на негри-мюсулмани. Обаче в България крака не целува, на нас не ни се полага защото ние българите не сме черни, а сме бели и на туй отгоре сме православни славяни - "какви крака шъ ви целувам ве", какви 5 лева? На нас папата заръча да превърнем България в "Дом на бежанци-мигранти". Евалла на Светия Синод и на Българския Патриарх, че не отидоха да целуват г@за този подъл йезуит. Помните ли в какви л@йна ни накисна Ватикана навремето, (Сергей Антонов и "българската следа")? Абсолютно невинен човек омаскариха! :evil:

P.S. Знаете ли защо в католическите храмове е пълно със седалки (като в киносалон), а в православните има съвсем малки пейчици покрая, само за най-немощните?
Последна промяна от Nik21 на 09 май 2019, 07:42, променено общо 1 път.

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Мнение от Blue Sky » 07 май 2019, 15:06

Като някой каже, че във форума са останали само няколко асоциални типчета, които изолирани от света си седят вкъщи по стара карирана риза или посивявала, побеляла от износване метъл тениска от края на 90-тте, се обиждате, но ето ги хората на форума :D

Никчо, широкоскроеността е велик добродетел. Работя с хора от различни държави, националности, етноси и т.н. и не ги деля по тези признаци. Във всяка една подобна група има хора, които стават, а други - не. Излез от бърлогата си и се опитай да се социализираш и да опознаеш хората.

Нещо повече - не съм русофоб - не харесвам Путин и неговата политика, но харесвам руснаците. Както и не харесвам Тръмп, но харесвам американците. Обясних го като на първокласник, надявам се, че поне този пък си го вдянал.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 07 май 2019, 16:01

Това показва сериозен проблем, но не са на първо място в света. И като процент, и като абсолютна стойност има африкански държави, където си е направо пандемия. Говоря за 40 % от населението на дадена страна, което е доста над 10 млн. души.

xdrm
Регистриран: 12 авг 2009, 09:44

Мнение от xdrm » 07 май 2019, 16:44

Blue Sky написа:
07 май 2019, 11:54
...
PS: Папата показа класа, но БПЦ се покриха като мишки и никакви ги нямаше. Еврейската, мюсюлманската, арменската, евангелистката общности бяха на пл. Независимост вчера и се помолиха за мир и дадоха пример на целия свят.
Ти отвори ли сърцето и дома си за ислямските ти братя джихадисти? Мислете преди да пишете или говорите глупости :!:
Защо не призова западна европа за мир и да ги събере на площада с техните данъци за визитата си?

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 07 май 2019, 16:57

Само нещичко да спомена защото това за руснаците и спина ми намирисва на лъжлива информация с някаква скрита цел..
Общо взето покачването е високо при руснаците, но сравняват 2 държави с цели региони, в които има много държави с намаляващи ХИВ заразени, но има и с много високи, което просто уравновесява резултата за конкретния регион. Това по никакъв начин не прави руснаците единственото изключение както е описано в новината.. нямам думи!
Изображение

Потребителски аватар
radko89

Мнение от radko89 » 07 май 2019, 17:03

И да спомена - в БГ е около 15% този растеж.
И също да спомена - не съм Русофил, просто не ми е приятно грешно разпространявана информация с цел влияние на мненито на хората..

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 07 май 2019, 17:29

radko89 написа:
07 май 2019, 17:03
И да спомена - в БГ е около 15% този растеж.
И също да спомена - не съм Русофил, просто не ми е приятно грешно разпространявана информация с цел влияние на мненито на хората..
Просто потвърди написаното от мен 😊

Nik21

Мнение от Nik21 » 07 май 2019, 20:01

radko89 написа:
07 май 2019, 17:03
Радвам се, че разумните хора (като radko89) усещат фалшивите новини с които ни заливат. Русия в момента умишлено се сатанизира и демонизира от соросоидите-глобалисти, защото им пречи в осъществяването на пъклените им планове.

Потребителски аватар
radko89

Мнение от radko89 » 08 май 2019, 08:26

Проблемът в днешно време е, че от всякъде ни залива информация.
В много от случаите се прочита заглавието или малка част от новината и нито се проверява източника нито човек се замисля какво точно е написано и по какъв начин би повлияла тази новина ако голям процент хора просто я приемат за вярна - започва лавина от мнения (по форуми, от уста на уста и т.н.) и в крайна сметка се зараждат едни масови вярвания, които могат дето се вика да обръщат правителства и да създават бунтове.

В крайна сметка целта е да запазим цивилизован тон и мирното живуркане, нали така :)

Заключена