Работата на камерата в iPhone 5 е нормална според Apple
Работата на камерата в iPhone 5 е нормална според Apple
Вие не разбирате, това не е бъг, а фича! Просто са интегрирали Instagram още при самото снимане! (whistle)
S9+
Re: Работата на камерата в iPhone 5 е нормална според Apple
Това става на абсолютно всички евтини cmos сензори - гледал съм ревюта на много евтини дигитални апарати и на всички от тях се наблюдава това лилавеене когато има слънчева светлина. Дори на видео клиповете се забелязва. Ето например какво изкарва като качество евтиният Benq C850 --> http://www.youtube.com/watch?v=gzP68fPTPQk
Ужасно е - аз ако бях дал толкова пари за телефон и получа това като "ефект" ще започна да гледам настрани за алтернативи за горе-долу същите пари, защото това не би ме задоволило като качество.
Ужасно е - аз ако бях дал толкова пари за телефон и получа това като "ефект" ще започна да гледам настрани за алтернативи за горе-долу същите пари, защото това не би ме задоволило като качество.
Интересно ми е какво ще кажат защитниците на Епъл сега. Може би - "абе кой ти ползва камерата на телефона, вземи си фотоапарат щом снимаш" ...
S9+
същата работа като с обхвата на четворката и този ще трябва да го държат "по така" :D
понеже не го хващат както трябва когато снимат :P
маи ще Фанат дедовия накрая (whistle)
понеже не го хващат както трябва когато снимат :P
маи ще Фанат дедовия накрая (whistle)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
"не го държите както трябва"
"драска се свиквайте"
"не снимате както трябва затова е така"
Предлагам да патентоват "iвитрина" - след като купиш телефона срещу още 100-200 долара(няма да ти я дадат без пари я) взимаш задължително тази витрина слагаш апарата вътре и всяко вадене нарушава гаранцията.Гледаш, радваш му се и не бараш.
Няма пипане няма проблем.
Няма ползване няма проблем. ;)
"драска се свиквайте"
"не снимате както трябва затова е така"
Предлагам да патентоват "iвитрина" - след като купиш телефона срещу още 100-200 долара(няма да ти я дадат без пари я) взимаш задължително тази витрина слагаш апарата вътре и всяко вадене нарушава гаранцията.Гледаш, радваш му се и не бараш.
Няма пипане няма проблем.
Няма ползване няма проблем. ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Принципно, аз не съм най - големия фен на Епъл (whistle) , но мога да кажа две неща в тяхна защита. Първото е, че перфектни телефони няма. Всичко вече излиза с проблеми. One S се люспи по същия начин, 1Х пък имаше един куп проблеми, С3 му се пукаше лайсничката и т.н... За айфончето се шуми повечко, понеже доста от ползвателите му са с промити мозъци и си мислят, че са си купили божествения телефон, който не може да има какъвто и да е проблем. Да, ама не. Тъй че в това отношение, Епъл нито са по - добре, нито по - зле от останалите големи.
Второто е, че поне коментират проблемите си. Да, 90% коментарът им е малоумен ("не го дръжте така" или "всички телефони на света са с този проблем" bla bla bla...) и няма нищо общо с реалността (само при картите постъпиха достойно), но поне обръщат внимание на евентуалните дефекти.
Практиката на другите големи, в 90% от случаите е мълчание. Вярно, така не изпадат в ситуация, в която излизат с някое идиотско изявление, но игнорирането не е по - добър вариант.
Това е за проблемите по устройствата, иначе продължавам да не харесвам iOS :P .
Второто е, че поне коментират проблемите си. Да, 90% коментарът им е малоумен ("не го дръжте така" или "всички телефони на света са с този проблем" bla bla bla...) и няма нищо общо с реалността (само при картите постъпиха достойно), но поне обръщат внимание на евентуалните дефекти.
Практиката на другите големи, в 90% от случаите е мълчание. Вярно, така не изпадат в ситуация, в която излизат с някое идиотско изявление, но игнорирането не е по - добър вариант.
Това е за проблемите по устройствата, иначе продължавам да не харесвам iOS :P .
Нормално друг път. Не и с такова количество маджента!
Като е "нормално", защо чак сега се забеляза, след като от 3-ката насам ползват SONY чип? Време е да си признаят за глупостите дето са ги сътворили при сглобяването. Дай да пренаредим лещите, щото да е по-тънък. Тъпа суета. Някой да се е оплаквал от дебелината на 4-ката?! Абсолютна индикация на липса на нови идеи.
Като е "нормално", защо чак сега се забеляза, след като от 3-ката насам ползват SONY чип? Време е да си признаят за глупостите дето са ги сътворили при сглобяването. Дай да пренаредим лещите, щото да е по-тънък. Тъпа суета. Някой да се е оплаквал от дебелината на 4-ката?! Абсолютна индикация на липса на нови идеи.
Не снимат правилно. Питайте някой фотограф , дали и как се снима срещу слънцето. Необходимо е едно аксесоарче или да правите сянка с ръка на обектива.
Хайде стига с тези глупости на калпав х*й космите му виновни!
Хората снимки са направили с айфон 5 и 4 по един и същи начин с един и същ обект на снимане! Извадете си главите от пясъка, където сте ги заровили най накрая и си признайте, че тоя айфон има повече минуси отколкото плюсове.
Хората снимки са направили с айфон 5 и 4 по един и същи начин с един и същ обект на снимане! Извадете си главите от пясъка, където сте ги заровили най накрая и си признайте, че тоя айфон има повече минуси отколкото плюсове.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Най- интересното е че от Епъл какви простотии говорят ама и им вярват ей тъп народ тъпи хора.