"Разочароващият" iPhone 4S се разпродаде за часове
Re: Над 1 000 000 поръчки на Iphone 4S
Не си го и помисляй, Андроид не е за теб, в която и да е версия. Разбира се, това е при условие, че имаш нужда от много и разнообразни приложения. Там е истинси хаос и никой не може да го контролира, защото толквоа компании имат контрол над тази ОС, че няма ка да се случи това.
Значителните разлики са двуядрен процесор и по-добра камера = значителните разлики в 4S. Дизайна на S2 е сравнително същия като на 1-цата. В общи линии ъпгрейда е почти същия с разликата, че вече доста по-трудно се ползва телефона с една ръка - прилагам и снимка.
Успех с 5" и нагоре дисплеите, които чакат горките Андроид юзъри.
Другите подобрения не са кой знае какво. 4S също има множество такива дребни подобрения, но просто не акцентират на тях а на голямата нова функция Siri
Успех с 5" и нагоре дисплеите, които чакат горките Андроид юзъри.
Другите подобрения не са кой знае какво. 4S също има множество такива дребни подобрения, но просто не акцентират на тях а на голямата нова функция Siri
Е няма как, голяма и нова е за Apple. Андроида си я има отдавна. Като я обявиха на пресконференцият - потърсих инфо в нета и се оказва че Siri е малък остров. Едва ли там има сървъри на Google да подпомогнат с изкуствен интелект разпознаването на глас и текст. (cyber)
Да сравняваш Сири и гласовото на Андроид е все едно да сравняваш ретината с дисплей на 1100 и да кажеш, че и двете били дисплей .. това чудо разбира какво искаш да кажаш дори с гласа на учителя Йода ;)
Извинявай, но не си прав. Значителните разлики в СГС2 са повече, но хайде да не ги изреждаме пак. А най - важното за един тъч телефон - дисплеят, остана непроменен в 4С. 3.5" е прекалено малък. Свикнах с 4", който не се различава толкова много от 3.5" и сега като хвана един Айфоун 4 - имам чувството, че държа Нокиа 5800 - толкова ми се струва малък дисплея. А я си предстваи, като свикнеш 4.29" на СГС2, как тогава ще се върнеш на 3.5"? Това е невъзможно. И междудругото, със СГС2 се работи с една ръка(естествено, ако не си с малки ръце) без проблем, от опит го казвам. От 4.3" нагоре може и да е трудно, не съм пробвал. Като излезе Прайм и поработя с него тогава мога да добия реална преценка, защото той ще е с 4.6", но няма да има бутони, така че ще видим. Определено и аз не бих си купил телефон, ако не мога да го ползвам с една ръка.
Стига сте го коментирали тоя Сири:D. Това е огромна глупост. Кой нормален човек ще си "говори" с телефона си. Това е тъпо, пък може и само за мен да е странно. Може и за луд да те вземат някъде :D. Предпочитам да "цъкна" няколко пъти по дисплея. Пък иначе войс командс си има отдавна. Това малко ми напомня за жестовете с мултитаскинга при Айпад-те. Там пак някой може да те обърка за луд, като те гледа как си скубеш,щипеш и галиш дисплея с няколко пръста.:D
Стига сте го коментирали тоя Сири:D. Това е огромна глупост. Кой нормален човек ще си "говори" с телефона си. Това е тъпо, пък може и само за мен да е странно. Може и за луд да те вземат някъде :D. Предпочитам да "цъкна" няколко пъти по дисплея. Пък иначе войс командс си има отдавна. Това малко ми напомня за жестовете с мултитаскинга при Айпад-те. Там пак някой може да те обърка за луд, като те гледа как си скубеш,щипеш и галиш дисплея с няколко пръста.:D
Според мен въпросът е дали ще залагат на 1 модел и на дисплей до 4" без да се разширят повече от това дори в iphone 10 или ще пуснат нещо до 4.5" и ще имат един по-евтин вариянт, които да си стои на 3.5.
На каква база правиш извод, да не си го ползвал. 100 % няма да работи пълноценно. Маркетингов ход,нищо повече. Кой ще седне да говори с телефона си...:D
Жестовете за iPad са едно от най-удобните неща изобщо. Ползвам ги и на тракпадовете на Mac-овете си, незаменими са. Изглежда странно на пръв поглед, но е страшно удобно.
А Siri работи страхотно. Вече има ревюто, хвърлете по едно око.
А Siri работи страхотно. Вече има ревюто, хвърлете по едно око.
Гледах го в Арена. Не ме впечатли.В реалния живот не е нужно и не е удобно.
[Quote]Гледах го в Арена. Не ме впечатли.В реалния живот не е нужно и не е удобно.[/Quote]
И аз точно так мисля.
Но типове хора всякакви, който си го харесва - да го ползва(yes) Дано работи добре.
И аз точно так мисля.
Но типове хора всякакви, който си го харесва - да го ползва(yes) Дано работи добре.