Recode: Догодина Nokia ще се завърне на пазара на телефони
Re: Re: Re: Re: Recode: Догодина Nokia ще се завърне на пазара на телефони
Въобще несъм съгласен с теб.Ако Nokia пуснат смартфон съм сигурен,че ще бъде на много по-високо ниво от Ксиаоми,Леново и прочие.Nokia ще се завърне на пазара ударно.Имайте предвид,че голяма част от притежателите на смартфон с Андроид в момента за фенове на Nokia,но ги изоставиха защото преминаха към WP.В момента в,който пуснат смартфон много от феновете ще се завърнат към марката.Под смартфон с Андроид нямам предвид недоразуменията Х.
Спорен ден.
Спорен ден.
Re: Re: Re: Re: Re: Recode: Догодина Nokia ще се завърне на пазара на телефони
Моето мнение е, че Нокиа НЕ трябва да се ориентират към Андроид, а да правят обикновенни телефони тип слушалка. На много хора им трябват здрави телефони за разговори, с изключително издържливи батерии. Това са строителите примерно, които по цял ден извършват тежка физическа дейност и нямат време да си разцъкват смартфоните. В тази категория влизат дори и бизнесмени, които основно говорят, а всички знаем, колко държи една проста Нокиа!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recode: Догодина Nokia ще се завърне на пазара на телефони
Смартфоните са много издръжливи за разговори. При моят за 1 час разговор батерията пада 3-4%. :) Плюс с включени данни и социални мрежи.
Re: Re: Re: Re: Re: Recode: Догодина Nokia ще се завърне на пазара на телефони
[Quote]Имайте предвид,че голяма част от притежателите на смартфон с Андроид в момента за фенове на Nokia,но ги изоставиха защото преминаха към WP.В момента в,който пуснат смартфон много от феновете ще се завърнат към марката.[/Quote]
Нека видим първо какво ще пуснат. Но както казах по-рано, ако е в духа на таблета им N1, мисля, че ще са в правилната посока...
Нека видим първо какво ще пуснат. Но както казах по-рано, ако е в духа на таблета им N1, мисля, че ще са в правилната посока...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recode: Догодина Nokia ще се завърне на пазара на телефони
Няма как според мен да се ориентират само към телефони тип "слушалка" тъй като този тип телефони се използват от определени кръгове хора.Всяка една компания гони марж на печалбата,а само със слушалки няма как да стане.Задължително ще се ориентират към сматфоните. През 2016 ще разберем каква стратегия са предприели.
Спорен ден.
Спорен ден.
Обикновените телефони "фенерче" с марка NOKIA се произвеждат от Майкрософт в следващите 10 години по силата на договора между двете компании.
Така, че независима Nokia може евентуално да се върне единствено към смартфони, но успеха на това начинание ще е доста съмнителен.
Така, че независима Nokia може евентуално да се върне единствено към смартфони, но успеха на това начинание ще е доста съмнителен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recode: Догодина Nokia ще се завърне на пазара на телефони
Защо всички са толкова песимистично настроени към това, че завръщането на Нокиа ще е пълен крах за тях. Все пак да помислим, че може да следват този план: имали са проблеми и затова са се обединили/продали подразделението на Майкрософт, но както аз най-вероятно доста хорат незнаят, че това е било за определено време. Другата година като се върнат и започнат работа с Андроид най-големия плюс (освен старата слава) ще е в подръжката на ОС, а не както сега да се чака по почти година, за да се обнови
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recode: Догодина Nokia ще се завърне на пазара на телефони
http://company.nokia.com/en/news/statements
"Nokia reaffirms it currently has no plans to manufacture or sell consumer handsets"
"Nokia reaffirms it currently has no plans to manufacture or sell consumer handsets"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recode: Догодина Nokia ще се завърне на пазара на телефони
Хахахаха. Абе те в началото отричаха, че се продават на Microsoft, ама друго стана...
И аз съм за обикновените GSM (но не телефон-фенерче) да има малко екстри,по-голям дисплей,на име да се записват по няколко №-ра!
В къщи имаме 3 смартфона,но за бързо обаждане искат обикновения !
В къщи имаме 3 смартфона,но за бързо обаждане искат обикновения !