Рекорден брой потребители минават от Android към iPhone
Новина от MobileBulgaria Рекорден брой потребители минават от Android към iPhone
Защото цените на другите флагмани станаха твърде високи
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
Re: Рекорден брой потребители минават от Android към iPhone
Като са будали да минават.По-добро от Андроид няма
Проучването е направено в САЩ, а там са привърженици на Apple. Повече няма какво да се каже.
И на мен ми направи впечатление, че в класацията на топ сваляните приложения в Google Play е и Move to iOS
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Аз съм един от тях - много съм доволен за момента. Единственото, което ми липсва, е Swiftkey клавиатурата за Андроид (не, на iOS не е същата).
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
Трошете си главите, глупостта е безгранична.
Съгласен съм че необосновано високата цена на някои андроидски флагмани спомага за този резултат.
Ми не може едно Xiaomi или Honor да струват 2000 лева, като нито имат дълга софтуерна поддръжка, нито са някакви УАУ телефони, нито някакви иновации са вкарани...Да не говорим, че утре на американците като им скимне да им спрат достъпа до плей стора, както стана с Huawei, какво правим?
Аз повече от 1500 лева за флагман с Андроид не бих дал.И то трябва да е Samsung.За останалите и 1000 лева са много
Ми не може едно Xiaomi или Honor да струват 2000 лева, като нито имат дълга софтуерна поддръжка, нито са някакви УАУ телефони, нито някакви иновации са вкарани...Да не говорим, че утре на американците като им скимне да им спрат достъпа до плей стора, както стана с Huawei, какво правим?
Аз повече от 1500 лева за флагман с Андроид не бих дал.И то трябва да е Samsung.За останалите и 1000 лева са много
И аз съм мн доволна и за сега не бих се върнала към андроид, въпреки че определено той дава повече възможности.
Всеки е прав за себе си и има право да ползва това, което му харесва. Не знам защо android потребителите толкова хейтят iOS, нали никой не ви кара насила да го ползвате и да си купувате iPhone?
Ползвайте си каквото ви харесва и спрете да хейтите кой колко пари е дал за iPhone и т.н.
Ползвайте си каквото ви харесва и спрете да хейтите кой колко пари е дал за iPhone и т.н.