[Quote]В същото време, САЩ се радват сега на бърз растеж на БВП. Всички анализатори са свръхоптимисти за развитието на страната. Заплатите растат, безработицата намалява, прогнозират се нива около 5-6 %[/Quote]
Ще спадне с толкова ли?
Тая държава вече два пъти си увеличава дълга за да избегне фалир. Всеки американец - до последното бебе дължат на света над $150 000, най-вече на Китай. Външният дълг на САЩ е 105% БВП, при Русия кошмарните 20%.
Наскоро САЩ отново закупи от Русия двигатели за ракетите си, щото техните в реални условия не издържат и един час. Хвала на такава технологична нация - 200 години просперитет. Външният кенеф на баба ми на село е по-стар.
А би ли ми казал, кои са тези завоевателни политики на Русия - изключая тези около границите и, понеже те са предизвикани от американската агентура, аналогично на Украйна. Какво правят САЩ в Ирак, Афганистан, Либия, България и с опити в Египет и Турция?
Тия страни даже са по други континенти не граничи с тях. Къде си врът носовете?
На скоро не знам дали знаеш, ама САЩ се опита да върне част от дългът си към Китай с позлатени волфрамови кюлчета. Това е честност, откровенност и т.н.
А да знаеш къде е в момента златните резерви на Украйна и България?
Руски оператори и търговци са спрели да купуват телефони от Samsung
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Руски оператори и търговци са спрели да купуват телефони от Samsung
Самсунг са се усетили на къде отиват нещата и ще предлагат: Galaxy S6 с различни обеми на паметта с една и две SIM-карти и по-достъпните модели Galaxy А5 и Galaxy А3 на цена [B]1 рубла[/B]! За повече информация - https://hi-tech.mail.ru/news/samsung-mts-s6-1-ruble/
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.