С iOS 8 започнаха и оплакванията за проблеми от потребители

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: С iOS 8 започнаха и оплакванията за проблеми от потребители

Мнение от PoceH_BS » 24 сеп 2014, 01:37

Много хора могат да го направят (включително и аз), но не го правят и не защото имат доходи от 300-500 лв./мес.

А защото не искат да имат непотребна \"играчка\"... (woo)

Да, ако си TeenAge... може и да се \"понатиснеш\", но 1-2 приказки и тези с \"Ябълките\" да далеч от \"масата\" ако ме рабираш... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 24 сеп 2014, 08:13

Телефон за 2 хил. лв. не бих си купил никога, макар да мога да си го позволя. Просто това за мен са грешни пари! За толкова пари ще отида 2 години на ски в Алпите или ще си подновя изцяло ски оборудването. За мен перфектен телефон е Moto G - на цена до 400лв. предлага нормално бързодействие, чист Android и своевременна софтуерна поддръжка. Който иска да дава 2000лв. за телефон да го направи, негов си избор...

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Мнение от Apple_fan » 24 сеп 2014, 08:46

Гроздето стана кисело, а? :P

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 24 сеп 2014, 09:12

iPhone 6 струва 1050лв. с данъците в американският Apple Store. На операторите им идва на $450. Надценка си слагат кой, колкото не го е срам.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Мнение от PoceH_BS » 24 сеп 2014, 09:37

[Quote]Гроздето стана кисело, а?[/Quote]

Кисело, кисело, колко да е кисело... То направо ГОРЧИ, то не беше некоректен (направо лъжлив) PR, то не бяха проблеми и ограничения с iOS 8, то не са проблеми със самото у-во... Теб като потребител ако не те обиждат тези неща (за торбата пари които ще дадеш), значи или са ти много ниски критериите и не ти пука, че те лъжат и ограничават право в очите или си заклет/заслепен фен, на който каквото и да му предложат стига да има логото с нагризаната ябълка ще си го купи.

И в двата случая не си обективен, повтаряйки едни и същи заучени фрази, без нито един реален и смислен довод. Мнението ти не струва и 1 стотинка.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 24 сеп 2014, 10:13

[Quote]Гроздето стана кисело, а? :P[/Quote]

По-скоро е изгнило ;)

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 24 сеп 2014, 11:43

[Quote]Гроздето стана кисело, а?[/Quote]

Вече са ти отговорили подобаващо, но нека и аз да ти кажа нещо на теб и на всички, които пишете това малоумно изречение...

Както казвам на приятелката ми всеки път, когато си купува разни парцали. Няма абсолютно никакво значение кое колко струва. Важното е, дали реалната цена на това нещо е такава, че да си струва парите конкретно за теб самия. Случая е същия и тук. Никой не говори за това дали можеш да извадиш два бона или не. Повечето от пишещите тук имаме достатъчно \"свободни\" пари за да си купуваме играчки. Става въпрос за това, дали за тези пари получаваш нещо, достатъчно добро. Явно за Apple феновете е така и вие сте готови да извадите и доста повече (друг е въпроса от къде ги вадят повечето). За нас другите, които не сме зависими от марка, маркетинг, статус и други ни интересуват различни неща. Липсата на 2 GB RAM (които ще се окажат критични за евентуалния бъдещ мултитаскинг), за мен е нещото, което ме спира. Самата операционна система също не ми допада, но да кажем, че бих свикнал с ограниченията при условие, че ще използвам iPhone като втори телефон. Както и да е. Искам просто да ти кажа, че това, че някой не желае да си купи нещо изобщо не означава, че \"гроздето е кисело\" или нещо от този род. Означава просто, че парите, са си негови и той сам си решава, дали да ги даде или не.

п.с. Ето нещо, което е едновременно смешно и тъжно и за съжаление описва голяма част от нашата действителност:

- Абе, точно си взех iPhone 5s, пък те изкараха iPhone 6. Тея от Apple луди ли са? Как да си го купя и тоя? Баба ми да не взема две пенсии...

Отговори