С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Всъщност става въпрос за различни неща, сензора е голям 1/1,7 инача, което е доста по-голямо от другите телефона на пазара в момента. А апертурата e f/1,8 .
Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Ааа, добре. Иначе P20 за мен е meh.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Мда, през последните 5 години след 808 (1/1.2" ) и 1020 (1/1.5" ), най-големият сензор е бил на Сони - 1/2.3", като се е слагал изключително във флагмани и то предимно в телефони на Сони. Тва про на Хуауеи е голям скок! Да видим резултати и дали ще ме накарат да преглътна тая вежда, или ще си пусна Трета вежда на Гумени глави за утеха. :D:D:D
Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Браво, най-накрая нещо с добра камера.
Казвах аз, че ще е голям сензора (whistle)
Само да видим как се представя реално, не само на хартия ;)
Казвах аз, че ще е голям сензора (whistle)
Само да видим как се представя реално, не само на хартия ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Тук има три снимки на тема зум https://3dnews.ru/967559 .
Но са на 10 MPx.
Но са на 10 MPx.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Ако това са реални снимки, за мен са разочароващи. Особено като се разгледа отблизо последната (angry)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Е последната е с най-голям зум. Ето виж тука кво е положението, все пак те са ги оценявали... https://www.dxomark.com/huawei-p20-pro-camera-review-innovative-technologies-outstanding-results/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Интересно, но май ще трябва лично да се пробва като дойде у нас.
Нещо не вярвам вече на DxOMark, особено след като написаха, че 1020 снимала по-зле от доста посредствени телефони.
Нещо не вярвам вече на DxOMark, особено след като написаха, че 1020 снимала по-зле от доста посредствени телефони.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Със сигурност трябва да се види в реални условия. Чакам снимки на потребители във flickr. Там по-ясно се добива представа кое как е. Тея сайтове са кой колкото плати като цяло.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Мен и в DXO не ме впечатлиха снимките които са, ще се чака ревютата... Ама така или иначе никога не бих взел телефон, защото там имал най-висок резултат в момента... Там е ясно, че който плати, взима първото място. Невъзможно е с всеки излязал модел, той да заема 1-во място... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!