С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Снимките в тея тестове са на автоматичен режим. При профи нещата са съвсем различни. Масовият потребител обаче тва не го вълнува. Който иска отлична камера тук ще се оглежда, за всички други инстаграми и буци има и много по евтини предложения. Нека все пак видим още снимки, но не от платени сайтове.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Дам, представеното привлече вниманието, но да видим какво е положението в действителност.
Примерно едно от нещата които ми беше интересно, беше снимане с дълго време на отвора от ръка, като софтуера елиминира трепренето на ръката. Другото любопитно нещо за което говориха, беше снимане в изключителна тъмнина, като камерата заснема неща, които не можеш да видиш с просто око... Та да видим пресечната точка между промотирани възможности и реални.
Примерно едно от нещата които ми беше интересно, беше снимане с дълго време на отвора от ръка, като софтуера елиминира трепренето на ръката. Другото любопитно нещо за което говориха, беше снимане в изключителна тъмнина, като камерата заснема неща, които не можеш да видиш с просто око... Та да видим пресечната точка между промотирани възможности и реални.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Снимки сравнени с други телефони
http://mobiltelefon.ru/post_1522175951.html
http://mobiltelefon.ru/post_1522175951.html
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
За пълната тъмнина е същото като при Мейт 10 Про.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
[Quote]Основная камера основана на 40-Мп сенсоре Sony, имеющем оптический размер 1/1,73"[/Quote]
И ся ко прайм, основната 40мп камера е на Сони???
И ся ко прайм, основната 40мп камера е на Сони???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Че то Сони прави сензорите на всички. Само на 1020 май беше на Шарп, ако не се лъжа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Май сензора е на Сони, оптиката е на Лейка. На първо четене снима по-добре от X/Pixel. Но имам чувството, че 40MPx ги постига с интерполация на 10MPx. Поне така ми изглежда на снимките от линка, прекалено много пикселизация на 40MPx.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Лейка като Цайс - само оптиката правят.
А моето XZ Premium си е с оптика на Sony, докато фотоапарата ми Sony е с оптика Zeiss.
Маркетинг, какво да правиш.
А моето XZ Premium си е с оптика на Sony, докато фотоапарата ми Sony е с оптика Zeiss.
Маркетинг, какво да правиш.
Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Май месец Сони сигурно ще представят XZ2 Pro с новия им двоен модул и ще се види, кое е по-добре... Няма начин, да не е най-доброто до момента, щом са дали 40мп.модул на конкурент...