Честно казано и при мен Maps работеше страшно бавно и скролирането беше ужасно, но след рестарт всичко се оправи и вече няма никакъв проблем. Ще видим дали ще остане така.
Миналата година и при Mate 10 Pro имаше бъгове с тестовите устройства преди старта на продажбите и своевременно беше пуснат ъпдейт. Според Huawei вече е пуснат такъв и за P20 Pro, но още не е дошъл, макар че до старта на продажбите със сигурност ще е тук.
С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
Как ти се струва като цяло сравнен с твоя mate 10 pro? Струва ли си няколкото стотин лева горница, или като му дойде времето да вземам десетката?
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 17:08
Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
[Quote]И тоя не е особено доволен от мапса линк[/Quote]
Хаха как го намери това? :D - [B]Точно[/B] за същото нещо говорех в предишното си мнение.А си мислех,че аз съм открил нещо ново...
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rzzsFVvZeaM[/Youtube]
[Quote]Честно казано и при мен Maps работеше страшно бавно и скролирането беше ужасно, но след рестарт всичко се оправи и вече няма никакъв проблем. Ще видим дали ще остане така[/Quote]
Никакъв проблем със скролването,но проблема с Maps-a си остана и след рестарт-това забравих да го спомена.Като ти остане време можеш ли да споменеш за батерията как се държи?
Хаха как го намери това? :D - [B]Точно[/B] за същото нещо говорех в предишното си мнение.А си мислех,че аз съм открил нещо ново...
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rzzsFVvZeaM[/Youtube]
[Quote]Честно казано и при мен Maps работеше страшно бавно и скролирането беше ужасно, но след рестарт всичко се оправи и вече няма никакъв проблем. Ще видим дали ще остане така[/Quote]
Никакъв проблем със скролването,но проблема с Maps-a си остана и след рестарт-това забравих да го спомена.Като ти остане време можеш ли да споменеш за батерията как се държи?
Проблемът (бавно и почти неизползваемо приложение Google Maps) пак се върна и явно е някакъв бъг, но според мненията в reddit не засяга всички. Пак там видях, че се оправя като се намали екранната резолюция на HD+ и засега всичко е ок. Чакам ъпдейта, но като цяло батерията се представя подобно на Mate 10 Pro.
Ами тъкмо бях гледал ревю и четох какво си писал... Мейта май е по добре...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: С P20 Pro Huawei иска да промени мобилната фотография
На моя P9+ мапса работи без проблем.