Когато китайците пуснат смартфон с писалка S Pen, тогава може и да си взема телефон на Хуауей. Сменил съм общо пет модела от серията Note ( в това число телефон и таблет) и съм изключително доволен от това, което съм получавал.
Samsung Galaxy Note10 и Note10+ с 200 лв. отстъпка при връщане на стар смартфон
Re: Samsung Galaxy Note10 и Note10+ с 200 лв. отстъпка при връщане на стар смартфон
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Samsung Galaxy Note10 и Note10+ с 200 лв. отстъпка при връщане на стар смартфон
Всеки с предпочитанията си - аз търся добра камера, ти писалка. Все пак можеше да сложат сензора от А80 на Note 10+.
Иначе телефонът за парите си не е никак лош.
Малко извън темата е, но имам две питанки:
Понеже жената много хареса Note10+, а няма шанс да дам 2 бона за който и да е телефон, колко според вас мога да взема за нейния S9? Телефончето е на около 6 месеца, но е много пазено и е в перфектен външен вид. До сега никога не съм продавал нещо в олх или други онлайн пазари и не съм много запознат.
Втория ми въпрос е, ще вземат ли една стара Xperia Z, която не работи (изгоряло дъно мисля), но е в перфектен външен вид, за да си приспаднат 200 лева от нея? Спомням си, че на предишните кампании приемаха и неработещи смартфони...
Понеже жената много хареса Note10+, а няма шанс да дам 2 бона за който и да е телефон, колко според вас мога да взема за нейния S9? Телефончето е на около 6 месеца, но е много пазено и е в перфектен външен вид. До сега никога не съм продавал нещо в олх или други онлайн пазари и не съм много запознат.
Втория ми въпрос е, ще вземат ли една стара Xperia Z, която не работи (изгоряло дъно мисля), но е в перфектен външен вид, за да си приспаднат 200 лева от нея? Спомням си, че на предишните кампании приемаха и неработещи смартфони...
Samsung GALAXY S22 Ultra
По първия ти въпрос, на S9 можеш да му вземеш около 700 лв. предполагам.
По втория, по принцип в условията на кампанията пише, че телефона трябва да е работещ, най-малкото за да видят IMEI-а. Ама знае ли се, може и да мине. По-добър вариант е да купиш от OLX някой стар телефон, от типа на някое евтино Lenovo за 40-50 лв., може и по-евтин да намериш. Но да си работи и да не го мислиш, че могат да ти откажат приспадане от цената. Пак ще си напред с едни поне 150 лв.
edit: Всъщност сега погледнах как върви S9 в OLX, не повече от 600, максимум 650 може да му вземеш
По втория, по принцип в условията на кампанията пише, че телефона трябва да е работещ, най-малкото за да видят IMEI-а. Ама знае ли се, може и да мине. По-добър вариант е да купиш от OLX някой стар телефон, от типа на някое евтино Lenovo за 40-50 лв., може и по-евтин да намериш. Но да си работи и да не го мислиш, че могат да ти откажат приспадане от цената. Пак ще си напред с едни поне 150 лв.
edit: Всъщност сега погледнах как върви S9 в OLX, не повече от 600, максимум 650 може да му вземеш
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Тя пазела документите на сонито, когато го е купила от Mtel навремето. Там си пише имея към договора за аб.план. Дали ще мине номера?
Samsung GALAXY S22 Ultra
По принцип не могат да са сигурни дали телефона е същия като на документите без да се види IMEI-a от самото меню на телефона.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Добре, де, а вие по какво разбрахте, че камерата на новия модел е "ахилесова пета и е несериозно слаба"?Spikul написа: ↑11 авг 2019, 10:18Пак ли ти с твоите комплексарски изблици?
Големия баровец с телефон за 1800 лева Я се скрий някъде. Специално заради теб ще си купя Note 10+ и ще го плюя колкото си искам, че да се пукнеш от яд.
Много ясно съм описал слабостите на P20 pro в другата тема, но е факт, че има почти двойно по-голям сензор и струва точно колкото Note.
Аман от простотиите ти!
По описани параметри само или сте виждали снимки на потребители как се държи камерата в работни условия и какви снимки прави?!?!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Нали точно това имах предвид - по характеристиките на сензора (12 МР с размер 1/2,55 инча).
За това казах, че ако бяха сложили новия си 64 МР сензор, телефона щеше да е уникален.
Значи ти може да ревеш, че дисплея на Note 10 бил зле, но ако някой каже, че камерата е зле, веднага подскачаш да се плюнчиш колко е тъп, защото на същия този дисплей снимките изглеждали супер?!
Наистина започвам искрено да те съжалявам!
Наистина започвам искрено да те съжалявам!
Момчета, моля не се карайте за глупости. Поразчистих където и каквото видях. Давайте го по весело, все пак става дума за някаква вещ. Нека приятелски обсъждаме джаджите без личностни нападки!
Samsung GALAXY S22 Ultra