Samsung Galaxy Note20 може да има плосък екран
Новина от MobileBulgaria Samsung Galaxy Note20 може да има плосък екран
В note 10 plus не е толкова дразнещо извит и не ми пречи, удобно е за жестовото навигиране.
И какво ще стане накрая, Самсунг пуснаха кривите екрани и понеже няма много поле за иновация (изобщо за телефоните) връщат плоските, и всички ахваме.
И какво ще стане накрая, Самсунг пуснаха кривите екрани и понеже няма много поле за иновация (изобщо за телефоните) връщат плоските, и всички ахваме.
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Samsung Galaxy Note20 може да има плосък екран
Много си е як даже така извит. Не знам, защо стъпка назад. Най малкото има app който блокира тъча отстрани.
Само малкият може да е с плосък екран, LPTS - 60Hz.
Докато Plus моделът ще е с извит - тип waterfall, LPTO - енергоспстяващ, с променлива честота на обновяване до 120Hz.
Докато Plus моделът ще е с извит - тип waterfall, LPTO - енергоспстяващ, с променлива честота на обновяване до 120Hz.
Над силата е само умението да я владеем!
Положението става не търпимо и не нормално , преставете си плосък таблет с размер 7 инча и 250гр невероятна иновация си е .
Ха хах, чак толкова едва ли. Моят Note 10 Plus - никак не ми се вижда голям. Note 20 ще е със 6,7 инчов дисплей, а Plus моделът с 6,87". Разлката между двата ще е повече в екстрите, отклкото в размерите, а и те няма да са кой знае колко свръх ... големи.
И двата ще бъдат в медно - златисто - това ще е интересно да се види. Малкият ще го има и в зелено и сиво, а големият и в черно.
И двата ще бъдат в медно - златисто - това ще е интересно да се види. Малкият ще го има и в зелено и сиво, а големият и в черно.
Над силата е само умението да я владеем!