Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Сигурен съм, че при тази цена, ще имат супер спад в продажбите. Това си е безобразие. Айде Apple го правят, защото искаш ли iOS нямаш избор, при тях отиваш. Ама тея за какви се мислят, при положение, че има направо излишък от Андроид производители вече. А за почти никаква промяна, да надуват цената си е смешно. Много ми е интересно представянето и ще го гледам с интерес, как ще промотират копираните от Apple Анимоджита като тяхна революционна технология. И как ще разказват колко е по-добра камера от Айфон, а в крайна сметка, най-добрата камера е в Пиксел 2... Всичко ще е фалшив маркетинг, на който вече дори и най-големите идиоти трудно вярват и заменят да кажем С8 за С9... Все повече хора виждам да си ползват телефоните поне 2 години, просто, защото ъпгрейд на една година вече не си струва. И аз съм от тях. Преди нямах търпение да излезе новия модел, че наистина имаше разлика във всичко, сега още като видя лииковете и губя интерес.
По заинтересован съм в Xiaomi Mi Max 3 от колкото тоя Самсунг или следващия Huawei.. :)
По заинтересован съм в Xiaomi Mi Max 3 от колкото тоя Самсунг или следващия Huawei.. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Те и Xiaomi почват лекички да вдигат цената...
Я да питам, като наближава една година от представянето на S8/S8+, получиха ли ъпдейт до орео тези два телефона?
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 10:54, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Няма още.
npet: 997 само, че в левове, и пак няма да има кой да го купи. Както и са iPhone X, сега като излезе новия модел, ще се напълни с втора ръка за продажба и като сложат една цена 1500лв за използван има да им залежава с години (blush)
npet: 997 само, че в левове, и пак няма да има кой да го купи. Както и са iPhone X, сега като излезе новия модел, ще се напълни с втора ръка за продажба и като сложат една цена 1500лв за използван има да им залежава с години (blush)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Пуснаха орео,но бъгясано и го спряха...
Трябва всички да разберете, че цената не е от значение когатооо... играчката си заслужава парите! Иииии все още не сме сигурни дали ще си заслужава парите...
Re: Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
За сега няма обновление до ОРЕО( говоря за S8 )
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+ ще струва почти 1000 евро
Спряха Oreo ъпдейта и преди дни го пуснаха пак
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
[Quote]Ама тея за какви се мислят, при положение, че има направо излишък от Андроид производители вече.[/Quote]
Не задаваш правилно въпроса и разсъждаваш като българин "тия за кои/какви се мислят".
А въпроса е пристичък: "Как възнамеряват Самсунг да избият част от загубите, причинени от спаднали обем дисплеи, продавани на Ебалката за Х модела, след като последния не е толкова продаван, колкото са били очакванията?"
И отговора му е простичък :" Ще плаща последния на масата - крайният клиент!".
П.п: определено не си заслужава на по-малко от 2г да се сменя телефона, особено ако е бил топ флагман.
Аз даже се оглеждам за нови флагмани на 2г и повче. Толкова смартфони има произведени в световен мащаб и застояли поскладове, че направо се чудя, какво ги правят и какво им е "бъдещето на тях".
Най-странното е, че цената им е все оше висока!
Не задаваш правилно въпроса и разсъждаваш като българин "тия за кои/какви се мислят".
А въпроса е пристичък: "Как възнамеряват Самсунг да избият част от загубите, причинени от спаднали обем дисплеи, продавани на Ебалката за Х модела, след като последния не е толкова продаван, колкото са били очакванията?"
И отговора му е простичък :" Ще плаща последния на масата - крайният клиент!".
П.п: определено не си заслужава на по-малко от 2г да се сменя телефона, особено ако е бил топ флагман.
Аз даже се оглеждам за нови флагмани на 2г и повче. Толкова смартфони има произведени в световен мащаб и застояли поскладове, че направо се чудя, какво ги правят и какво им е "бъдещето на тях".
Най-странното е, че цената им е все оше висока!