Samsung Galaxy Z Flip4 и Fold4 идват с подобрения в ключови области
Re: Samsung Galaxy Z Flip4 и Fold4 идват с подобрения в ключови области
Има нова актуализация от днес, която е втора за декември и е почти 1GB.
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Оправен е и проблем с Bluetooth ... доста устройства не можеха да се свързват след Android 13 update.
Версиите при Flip и Fold са ...VL9 (или ...VL7)
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Аз проблеми не съм имал нито със слушалките, нито с часовника. Говоря за Фолда, но 13-ката дойде много късно - в началото на декември.
Да споделя първото си огромно разочарование от Фолд 4.
Вчера на концерта на Брус Дикинсън в памет на Джон Лорд в НДК, направих 10-на клипа в 4k с 30 к/с и 3х зуум. Ползвах флекс режима на камерата, защото бях на балкона и го оставих разгънат на перваза, с малкия дисплей надолу и насочена камера към сцената. Супер удобно. Дори на част от клиповете, стартират запис с часовника.
Днес преглеждайки видеата, с потрес установих, че има само 3 записани клипа
Направо ми идваше да тръшна телефона в земята. Такова нещо не ми се беше случвало от 2007 г., когато на първия Джулай морнинг с покойния вече Джон Лоутън, почти всички снимки изчезнаха от тогавашния ми Nokia N73.
Снимал съм адски много клипове с различните флагмани на Самсунг, но никога не ми се е случвало подобно нещо.
Почти съм сигурен, че е от недоклатения флекс режим.
На есен най-вероятно няма повече да си купя Фолд, след такова малоумно изпълнение от страна на Самсунг. Да дадеш една камара пари и да пропуснеш такива спомени, заради малоумщината на неизпипания софтуер, е подигравка с клиента.
Колкото и да не харесвам айфон, предполагам това ще е следващия ми телефон, защото камерата е много по-важна от писалка и голям дисплей.
Вчера на концерта на Брус Дикинсън в памет на Джон Лорд в НДК, направих 10-на клипа в 4k с 30 к/с и 3х зуум. Ползвах флекс режима на камерата, защото бях на балкона и го оставих разгънат на перваза, с малкия дисплей надолу и насочена камера към сцената. Супер удобно. Дори на част от клиповете, стартират запис с часовника.
Днес преглеждайки видеата, с потрес установих, че има само 3 записани клипа
Направо ми идваше да тръшна телефона в земята. Такова нещо не ми се беше случвало от 2007 г., когато на първия Джулай морнинг с покойния вече Джон Лоутън, почти всички снимки изчезнаха от тогавашния ми Nokia N73.
Снимал съм адски много клипове с различните флагмани на Самсунг, но никога не ми се е случвало подобно нещо.
Почти съм сигурен, че е от недоклатения флекс режим.
На есен най-вероятно няма повече да си купя Фолд, след такова малоумно изпълнение от страна на Самсунг. Да дадеш една камара пари и да пропуснеш такива спомени, заради малоумщината на неизпипания софтуер, е подигравка с клиента.
Колкото и да не харесвам айфон, предполагам това ще е следващия ми телефон, защото камерата е много по-важна от писалка и голям дисплей.
Някаква информация от други форуми дали се случва често и на какво се дължи търсил ли си?
Аз лично не съм попадал на такава. Пък и едва ли има много хора ходещи по концерти и оставящи телефона на перваз на балкон, снимайки видео във флекс режим. Може би ако бях оставил да снима целия концерт, нямаше да има проблем. А при мен се получи така, че са останали първите два клипа и последния. Няма логика, но на първия клип се вижда насичане. На другите няма. В затворено положение не съм имал проблем или поне не съм го забелязал.
В общи линии камерата и флекс режима са недоклатени и Самсунг тук тотално са се осрали. За това обмислям смяна на Фолда, но все пак да видя есента какво ще излезе на пазара.