Samsung Galaxy Z Fold3 и Z Flip3 са впечатляващи и водоустойчиви
Новина от MobileBulgaria Samsung Galaxy Z Fold3 и Z Flip3 са впечатляващи и водоустойчиви
За мен това е сгъваем таблет с малка батерия и камера, с която да отбият номера и всичко това на доста висока цена.
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Samsung Galaxy Z Fold3 и Z Flip3 са впечатляващи и водоустойчиви
И двата изглеждат изключително грозно сравнени с note серията. Огромни рамки, посредата черта, панти. И цена 3500 лв със софтуерен живот 3г. Батерията също. А вероятност да се занимава някой с поправка след 3г е минимална. Много се лъжат ако си мислят че това ще замени note серията.
Само да няма прегряване в (не)сгънато състояние, че тези жеги напоследък...
Колкото до дизайна - чакам си rollable телефон...от Орро или който и да е друг производител.
Колкото до дизайна - чакам си rollable телефон...от Орро или който и да е друг производител.
Харесват ми и двата чисто визуално като дизайн, цветове и т.н. Готини смартфони, които са различни.
Флипа за 1300 лв с план е супер особено за дамски подарък, пък и мъжки защо не.
Този път извадиха добри часовници. Замислям се за някой модел, особено след като споменаха цена 350$.
Флипа за 1300 лв с план е супер особено за дамски подарък, пък и мъжки защо не.
Този път извадиха добри часовници. Замислям се за някой модел, особено след като споменаха цена 350$.
Добър клип описващ основните плюсове и минуси на Z Fold3:
Поредния боклук.
Топ форум, който е събрал най-добрите експерти в света. Винаги съм се чудел как може да се дават крайни оценки за продукт, който не сте ползвали, дори не сте чели или гледали ревю за него. Само по едни спецификации сте готови да давате крайни оценки. Бъдете здрави!
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Не бих казал, че е боклук, доста време и акъл са наляти в продукта.
По-скоро бих казал - поредният недомислен продукт на самсунг. Можеха да имат телефон, който хората да се редят на опашки да купят, и не защото не е добър от технологична гледна точка, а просто защото за пореден пък самсунг доказват, че виждането върху глобалната картина им убягва ще им коства много пари (или по-скоро много нереализирани печалби)..
По-скоро бих казал - поредният недомислен продукт на самсунг. Можеха да имат телефон, който хората да се редят на опашки да купят, и не защото не е добър от технологична гледна точка, а просто защото за пореден пък самсунг доказват, че виждането върху глобалната картина им убягва ще им коства много пари (или по-скоро много нереализирани печалби)..
Защо да не изказваме мнение, нали това е целта на форума?!
Аз например много се бях навил да го взема, обаче именно заради параметрите му на хартия, бях много разочарован.
За мен е несериозно телефон за 3500 да има 4 МР селфи камера и 4400 mA батерия за 7,6 инча 120 Hz-ов дисплей с яркост 1000 нита.
Да ме прощават, но аз такъв продукт няма да купя, колкото и да харесвам Самсунг. Ноут серията не може да се замени с такъв компромисен апарат, който загърбва камерата и батерията, в именно само и единствено на големия сгъваем дисплей.