Samsung пак спира глобалните продажби на Galaxy Note7
Samsung пак спира глобалните продажби на Galaxy Note7
свърши се с тоя телефон. самоубиха го. жалко. беше по-хубав от айфоня, но гърми, к'во да го правиш?:S:S:S
Re: Samsung пак спира глобалните продажби на Galaxy Note7
То не само продажбите, ами и производството му спряха... :D
Е, поне една дилема по-малко остава пред мен - беше един от вариантите ми за нов телефон...
Е, поне една дилема по-малко остава пред мен - беше един от вариантите ми за нов телефон...
интересно колко от лоялните им клиенти ще се замислят преди да си купят следващият им флагман..
Re: Re: Samsung пак спира глобалните продажби на Galaxy Note7
Да вземат да подарят наличните бройки на смелчаците и да го описват
Re: Re: Re: Samsung пак спира глобалните продажби на Galaxy Note7
Ще подарят те - виж, че даже и замяната са спрели... "Човекът взе парите и каза "Чакай малко"!" стана работата (blush)
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Re: Samsung пак спира глобалните продажби на Galaxy Note7
Спира се и поддръжката на Oculus GEAR VR за note 7.
Понеже телефона ще е близко до очите. :(
Понеже телефона ще е близко до очите. :(
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung пак спира глобалните продажби на Galaxy Note7
Сега по бтв обявиха, че спирането на note 7 ще струва 17 милиарда долара на Самсунг.
Re: Re: Re: Re: Samsung пак спира глобалните продажби на Galaxy Note7
Спряна е замяната за нови Galaxy Note7. Хората могат да си вземат парите или да изберат друг телефон.
Страхотен телефон във всяко отношение с изключение на най-важното - качеството :D. Бях направил предварителна поръчка и за първи път се радвам на мудността на българските дистрибутори. Сега превключих към китайски телефон и съм приятно изненадан.
Въпреки това, ако продължат серията, определено бих си взел Note 8 или както го кръстят.
Въпреки това, ако продължат серията, определено бих си взел Note 8 или както го кръстят.
Re: Re: Samsung пак спира глобалните продажби на Galaxy Note7
Петре, кой китайски телефон си взе?