Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Определено Walker е прав за всичко, което е написал, не разбирам злобата ви. Защитавате Самсунг все едно сте собственици на Самсунг Мобайл. Да кажеш, че са най-добри в смартфоните е тотална глупост, ама имали продажби. Е и какво от това? Няма "най-добър" производител просто един ще направи нещо по-добре от другия и обратно. Все едно да истърсиш Ауди е най-добрата кола!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
[Quote]Даже, ако трябва да вярвам на слухове, батерията пак ще е с малък капацитет, като за флагман[/Quote]
Това е малко прекалено, при положение, че ползвам телефон с 2600mAh, ти и с по-малко, някак 3000mAh и 3600mAh не ми звучат малко. Не знам колко флагмана имат повече от 3600mAh батерия.
Това е малко прекалено, при положение, че ползвам телефон с 2600mAh, ти и с по-малко, някак 3000mAh и 3600mAh не ми звучат малко. Не знам колко флагмана имат повече от 3600mAh батерия.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Да твърдиш, че някой е прав означава единствено, че си съгласен с гледната му точка.
Няма да си губя времето в спорове с лаици и дървени философи. :D
Няма да си губя времето в спорове с лаици и дървени философи. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Ти нямаш база за спор, просто си фен на марката и не признаваш нищо друго, затова и по-добре не спори.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
[Quote]...Все едно да истърсиш Ауди е най-добрата кола!!![/Quote]
Значи наистина Самсунг са най-добрите.
Значи наистина Самсунг са най-добрите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Чувството да спориш с фенове, като Holon, Sladyrko и nikolaiii, е ето такова... Съжалявам, че намесвам и други лица, но нека да се знаят, за да не спорят хората с тях изобщо. Образуват само нерви и ядове. Честно да си призная, в момента се чудя как едната стена не спори с другата, за това кои са по-добри. Визирам Holon и nikolaiii! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Виж, има хора които се радват на излизането на новите машинки от серията/марката, която харесват и ползват. Но странното е, че винаги има три пъти повече хора, които държат да им обяснят, че това което харесват не струва и че са много зле. Това представлява форума за съжаление :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
[Quote]Виж, има хора които се радват на узлизането на новите машинки от серията/марката, която харесват и ползват. Но странното е, че винаги има три пъти повече хора, които държат да им обяснят, че това което харесват не струва и че са много зле.[/Quote]
Не си много прав. Това си го причиняват сами с тяхната непрестанна наивност и високо самочувствие. Не спират да хвалят любимата марка, не спират да я предлагат яростно и да я сравняват с други марки. Това дразни хората, включително мен и то много. На хора, като мен, пък ни е писнало да чуваме, че ползваме евтини бози и буклуци щом са по-евтини от 1000-1500 лева, и едва ли не, ние сме бедняци, които нямат пари за нищо...
[Quote]Това представлява форума за съжаление[/Quote]
Да, това представлява форума сега, и това ще представлява и в бъдеще. Докато има такива заклети фенове, които постоянно дразнят останалите с коментари като "те са най-добрите", или пък "кефа цена няма, и 2 бона да е, ще го купя", или пък "телефона трябва да ми е роб, а не аз на него"... Мога да дам още примери, но няма смисъл, ако следиш форума знаеш за какво говоря.
Не си много прав. Това си го причиняват сами с тяхната непрестанна наивност и високо самочувствие. Не спират да хвалят любимата марка, не спират да я предлагат яростно и да я сравняват с други марки. Това дразни хората, включително мен и то много. На хора, като мен, пък ни е писнало да чуваме, че ползваме евтини бози и буклуци щом са по-евтини от 1000-1500 лева, и едва ли не, ние сме бедняци, които нямат пари за нищо...
[Quote]Това представлява форума за съжаление[/Quote]
Да, това представлява форума сега, и това ще представлява и в бъдеще. Докато има такива заклети фенове, които постоянно дразнят останалите с коментари като "те са най-добрите", или пък "кефа цена няма, и 2 бона да е, ще го купя", или пък "телефона трябва да ми е роб, а не аз на него"... Мога да дам още примери, но няма смисъл, ако следиш форума знаеш за какво говоря.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Не виждам никой друг да пише неща от порядъка на: Определено от Самсунг са пропуснали да се консултират с гуру, като теб относно новия си флагман... Фатална грешка от тяхна страна... Чудно, защо все още продават най-много телефони от всички останали ...
Работата ти е да чистиш форума от такива простотии, не да фи толерираш. Затова и форумът представлява това, което е. Уви, явно е трудно да приемеш, че с времето на някои хора им омръзва да им искат огромни суми за нещо, което за тях не ги заслужава.
Работата ти е да чистиш форума от такива простотии, не да фи толерираш. Затова и форумът представлява това, което е. Уви, явно е трудно да приемеш, че с времето на някои хора им омръзва да им искат огромни суми за нещо, което за тях не ги заслужава.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Както теб напълно разбираемо те дразнят някои коментари, така и хората написали ги, често ги казват, точно защото и те са се издразнили от нещо друго и така постепенно влизаме в един омагьосан кръг, без изход. Този казал това, онзи пък на пук му отговаря онова, ама първия вече афектиран ще каже третото.... и знаеш ли, в едни момент няма никакво значение кой е започнал, вече се е получила една грозна дискусия, която всички четат. Вместо като едни любители на мобилните технологии да коментираме с кеф новите джаджи, ние стигаме до скандали в почти всяка тема.
Разбираш ли, както ти си интелигентен и в коментарите ти има смисъл, същото важи примерно и за Holon, но той като защитна реакция на всичките нападения срещу айфона му, започва да повтаря нещо дразнещо, от което ти се ядосваш.... и в крайна сметка, ако някой не отстъпи, цялата тема(форум) отива за боклука.
Дразниш се, че някой си нарича джаджата най-добрата. Някак нормално е, често в очите на хората, тяхното си е най-добро. И при мен е така, и аз смятам моя S6 за най-добрия избор за мен, след като съм го взел. И знаеш ли, мога да ти дам списък с аргументации защо е така. Но също така отлично разбирам колко добър е G4, както и айфона, както windows телефоните ... както и много други телефони, които хората избират, и знам, че често са най-добри за тях.
Нека положим поне минимални усилия да не превръщаме всяка тема в скандал, да разберем гледната точка на другия и да спорим с конкретни аргументи, не с лични обиди. Така форума ще е много по-приятно място за всички нас, както и за други, които в момента не пишат точно заради случващото се.
Разбираш ли, както ти си интелигентен и в коментарите ти има смисъл, същото важи примерно и за Holon, но той като защитна реакция на всичките нападения срещу айфона му, започва да повтаря нещо дразнещо, от което ти се ядосваш.... и в крайна сметка, ако някой не отстъпи, цялата тема(форум) отива за боклука.
Дразниш се, че някой си нарича джаджата най-добрата. Някак нормално е, често в очите на хората, тяхното си е най-добро. И при мен е така, и аз смятам моя S6 за най-добрия избор за мен, след като съм го взел. И знаеш ли, мога да ти дам списък с аргументации защо е така. Но също така отлично разбирам колко добър е G4, както и айфона, както windows телефоните ... както и много други телефони, които хората избират, и знам, че често са най-добри за тях.
Нека положим поне минимални усилия да не превръщаме всяка тема в скандал, да разберем гледната точка на другия и да спорим с конкретни аргументи, не с лични обиди. Така форума ще е много по-приятно място за всички нас, както и за други, които в момента не пишат точно заради случващото се.