Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари

Мнение от muamamu1 » 13 фев 2016, 12:59

Да я нарича както иска, това е окей. Но да коментираш, че е скъпа, за да може само избраните да си е купуват е абсолютно излишно. Като сам виждаш, темата беше нормална, докато не излезе Николай със своето твърдение. Не мога да разбера толкова ли е трудно да почистите форума от точно няколко човека? Очевидно е, че те внасят проблемите.

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари

Мнение от Wallker » 13 фев 2016, 13:24

Съгласен съм напълно с написаното от теб, но има едно НО! Има разлика между това, да кажеш, че твоят телефон е най-добър за теб (и да си кротуваш), и това да твърдиш, че дадена марка е по-добра от друга. Ако устройството найстина е най-доброто за теб, защо ти е да го правиш публично (Ползвай си го с кеф и това е, не обръщай внимание какво казват другите)? Аз ще ти кажа, за да се фукаш, колко пари си дал. Когато някой започне да казва, че дадено нещо е по-добро от друго (говорим за марки, а не за моя телефон примерно), то тогава се заформя спор. И сега пак казвам, спор се заформя именно заради наивни и упорити фенове. Ти мен да си ме видял някъде да пиша, че майкрософт са най-добрите, или пък да се хваля, колко пари давам всяка година за телефон? Онзи ден пуснахте тема, в която пак се оплюваше майкрософт, защото махат гб-тите в OneDrive. Аз не се намесих с цел да ги защитя нали, оплюх ги и аз, защото това е неправилно? Един вид, аз мога да си отворя очите, за грешните неща, които прави моята любима марка..., а те не могат да отворят техните очи за грешките на техните любими марки. Така ли да разбирам? Няма нищо лошо да си фен на нещо, но всичко си има граници. За жалост обаче, границите се пристъпват, защото вече са с промити мозъци и приемат нещата твърде лично. Едва ли не като, оплюя марката и все едно съм обидил майка му, та тръгва да се защитава... Когато феновете, спрат да се намесват в темите толкова остро и да не приемат нападките срещу дадена марка за лични, тогава може да се получи един хубав форум. И не разбирам, защо все ние трябва да спрем да спорим първи, за да се прекрати спора (по-умните отстъпвали, нали така?). Не може ли един път феновете да спрат първи (или те не са чак толкова умни?)? Хайде, аз спирам да пиша извън темата вече. Разбрахме си гледните точки един -друг. И двамата сме прави. Като го прочетеш това, можеш да разчистиш темата. :)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари

Мнение от board » 13 фев 2016, 18:39

За мен темите за пускането на S7 на пазара, са си най-подходящото място където феновете и хората които искат да го купуват, да си кажат супер е, кърти, най-добрия е...т.н.
Но ми е по-странно, че хората които нямат никакъв интерес към марката, но все пак държащи да обяснят как изобщо не струва, винаги са повече.

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари

Мнение от Wallker » 13 фев 2016, 18:58

Пускането на нещо на пазара, не може да предизвика еднаква реакция във всички хора по света. Някои са доволни и щастливи, други не са. Но това не означава, че хората, които са недоволни нямат интерес към продукта... Според теб, как трябва да се казва темата, в която, когато продукт излиза на пазара, хората които според теб нямат никакъв интерес, могат да изкажат мнението си?

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари

Мнение от muamamu1 » 13 фев 2016, 23:59

Какво продължаваш да обясняваш? Върни се назад и ми кажи кой отправя лични обиди към останалите? След това ми кажи това приемливо ли е? Ебахти форума, ебахти литераторите.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари

Мнение от board » 14 фев 2016, 03:10

Абе и аз вече се чудя какво ви се обяснвам. Кой отправял лични обиди, еми май ти - "Как може форума да подстрекава мишки като теб". Не си казал едно мнение по темата, само коментираш другите. Не разбирам изобщо за какво се бориш. Нещо имаш ли да кажеш за S7 и Gear VR?

Отговори