Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване
Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване
Как така ги забавя/в заглавието!/,като в текста ясно казвате,че спира напълно доставките за най- големите корейски оператори.Проблема е сериозен,Samsung се мятат като патки в кълчища,мълчат.В Белгия също изтеглят доставките в дистрибуторните складове!
Дано тук не потънем в мъглата.
Дайте информация и за другите сериозни проблеми-bootloop и заклещване на S pen в гнездото.
Дано тук не потънем в мъглата.
Дайте информация и за другите сериозни проблеми-bootloop и заклещване на S pen в гнездото.
Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване
Да не се окаже, че това със самозапалването е изфабрикувано точно с тази цел от китайците, да саботират продажбите, а от там и падането на акциите?
Аз ще се въздържа още месец от закупуването му, и ако проблемите се задълбочават и умножават, ще се насоча към S7 edge или HTC 10.
Във форума вече има няколко собственика на телефона и ако е възможно да ми пишат на лс, какво е положението, защото аз не мога да си позволя грешка в следващите две години...:)
Аз ще се въздържа още месец от закупуването му, и ако проблемите се задълбочават и умножават, ще се насоча към S7 edge или HTC 10.
Във форума вече има няколко собственика на телефона и ако е възможно да ми пишат на лс, какво е положението, защото аз не мога да си позволя грешка в следващите две години...:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване
Ванка, а защо да не изчакаш за С8? Сигурен съм, че ще е супер машина. 100% с ирис скенер. Аз мисля него да изчакам. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване
Договора ми изтича в началото на месец ноември, тоест трябва да преподпиша най-късно на 15-ти октомври на билинг датата, защото месец по-късно, ще плащам по 100 кинта за всеки месец при преминаването ми в безсрочен режим. Мога да изчакам най-много до 15-ти октомври.
S7 edge, HTC 10 или LG G5, като за последния не съм много ентусиазиран.
S7 edge, HTC 10 или LG G5, като за последния не съм много ентусиазиран.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване
Днес ми се обадиха от Теленор.
Кажете какъв цвят и къде да го доставим за Вас, ми казва някакъв служител по телефона.
Няма да има подарък. Няма да има преференция.
Може преференцията да е гърмящата партида:D
Кажете какъв цвят и къде да го доставим за Вас, ми казва някакъв служител по телефона.
Няма да има подарък. Няма да има преференция.
Може преференцията да е гърмящата партида:D
Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване
Дали ги саботират или проблема е от реален дефект, резултата е налице. Не бях много сигурен, но сега със сигурност ще изчакам S8. Досега съм само на четните версии и изглежда така ще продължа :D
Re: Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване
Моя го чакам на 13 - ти сив си поръчах от теленор. Все пак си има гаранция
Оказа се гореща стока!
След Белгия и Сърбия спира продажбите на телефона!
Дефектна батерия от sdi - дъщерна фирма на самсунг