Най-после правилен ход от страна на Самсунг!
Източник:
Samsung Galaxy S20 ще се предлага със Snapdragon за Южна Корея
След години на мъки и опит да догонят Qualcomm, най-после акционерите са принудили борда на директорите да вземе правилно решение!
Аз лично спрях да ползвам Самсунг в момента, когато решиха да се правят на велики и да ползват собствен чипсет, който няма как да е конкурентно способен на Qualcomm, който само с това се занимава от години!
Разбира се, това е мое решение
Samsung заменя собствения Exynos с Qualcomm в Южна Корея
Re: Samsung заменя собствения Exynos с Qualcomm в Южна Корея
Само за сведение: такъв телефон и сега е наличен и се продава -
Корейска версия SM-G988N, Single Nano Sim (Snapdragon 865) !!!
Корейска версия SM-G988N, Single Nano Sim (Snapdragon 865) !!!
Пак леки неточности. Навремето Exynos го орязваха нарочно, защото беше по-бърз от SD.6aotka4a написа: ↑03 апр 2020, 14:11Най-после правилен ход от страна на Самсунг!
Източник:
Samsung Galaxy S20 ще се предлага със Snapdragon за Южна Корея
След години на мъки и опит да догонят Qualcomm, най-после акционерите са принудили борда на директорите да вземе правилно решение!
Аз лично спрях да ползвам Самсунг в момента, когато решиха да се правят на велики и да ползват собствен чипсет, който няма как да е конкурентно способен на Qualcomm, който само с това се занимава от години!
Разбира се, това е мое решение
Да не забравяме, че и самите Самсунг по едно време бяха единствените производители на процесорите Snapdragon.
Дори и сега повечето производители бягат от SD865.
Та нещата явно не са толкова прости, колкото изглеждат.
Аз не ангажирам никого Това, че съм избрал да не ползвам Самсунг не е само заради Exynos, но е основна причина като ползвател на къстом РОМове.
За мен последния добър Самсунг е Ноут 3, който си купих на премиерата от Виваком, когато излезе.
За мен последния добър Самсунг е Ноут 3, който си купих на премиерата от Виваком, когато излезе.
Тук никой не говори за избор, а за факти.
Лично според мен 7nm технология е достигнала предела си.