Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване
И все пак е банка, а не папата. Точно приемниците са си техни. CAS-а, билинга, OSS или както там му казват и CRM. За последните неща един change request може да струва.... Не е всичко, но съществени неща. Не е типично, но работи. Хулигани в по-голям мащаб - free france, сега в Италия треперят кво ще стане от нова година.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване
Хубавите новини почнаха за Булсатком почнаха да идват и веднага хейтът се засили. Учудени?! Аз не.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване
Е, при родителите ми всичко е маде ин Чина.
Не виждам какво лошо има в това, впрочем.
Дълго мога да ти говоря с какво и как се занимава тази банка (работил съм по два проекта финансирани от тях).
Не виждам какво лошо има в това, впрочем.
Дълго мога да ти говоря с какво и как се занимава тази банка (работил съм по два проекта финансирани от тях).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване
А при теб всичко е made in тоскана от микеланджело :) хайде сега и айфона е мейд ин чайна, има си чайна и чайна. Ясно че банката е приятелска с американските фирми. Мисълта ми беше, че е забавянето е от спейсХ, а не от блеене. Просто хората си бачкат и не се замерят с пауърпоинт по цял ден :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване
Какъв хейт по Булсатком видя бе, смешко? Тука няма идиоти които да искат Булсат-а да умре, но като гледам е пълно с хора които ти се подиграват на тъпотиите които ръсиш- и то с основание ти се подиграват...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване
Ще видим кой ще се смее последен. Първо беше невъзможно да има сателит, след това се оказа, че банките го били арестували сателита, очевидно в отчаян опит да се самосаботират. Сега пък било безмислено и безперспективно. После ще твърдите, че било гадно и прекъсвало, дори когато не е вярно. Знам ги тези номера.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване
едно рамо за колегата и за булсатком и от мен. Стискам им палци и се надявам да няма аварии с изстрелването. притискана и мачкана фирма от разни правителства. дано да успее, искренно се надявам
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване
Не четеш внимателно - това казвам и аз.
Всички знаем откъде дойде забавянето и че не е по вина на Булсатком.
Изобщо не обсъждах това.
Всички знаем откъде дойде забавянето и че не е по вина на Булсатком.
Изобщо не обсъждах това.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване
още един готов да подпомогне българият оператор. напълно съм съгласен - мачкан от правителството на България, а не от българското правителство.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване
http://wearegofl.com/launches/launch/a013600000UCXCqAAP/bulgariasat-1