Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване

kapron
Регистриран: 21 яну 2015, 09:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване

Мнение от kapron » 05 май 2017, 22:18

И все пак е банка, а не папата. Точно приемниците са си техни. CAS-а, билинга, OSS или както там му казват и CRM. За последните неща един change request може да струва.... Не е всичко, но съществени неща. Не е типично, но работи. Хулигани в по-голям мащаб - free france, сега в Италия треперят кво ще стане от нова година.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване

Мнение от tzincbg » 05 май 2017, 22:27

Хубавите новини почнаха за Булсатком почнаха да идват и веднага хейтът се засили. Учудени?! Аз не.

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване

Мнение от samoznai » 05 май 2017, 22:33

Е, при родителите ми всичко е маде ин Чина.
Не виждам какво лошо има в това, впрочем.
Дълго мога да ти говоря с какво и как се занимава тази банка (работил съм по два проекта финансирани от тях).

kapron
Регистриран: 21 яну 2015, 09:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване

Мнение от kapron » 05 май 2017, 22:38

А при теб всичко е made in тоскана от микеланджело :) хайде сега и айфона е мейд ин чайна, има си чайна и чайна. Ясно че банката е приятелска с американските фирми. Мисълта ми беше, че е забавянето е от спейсХ, а не от блеене. Просто хората си бачкат и не се замерят с пауърпоинт по цял ден :)

........
Регистриран: 28 мар 2017, 17:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване

Мнение от ........ » 05 май 2017, 22:42

Какъв хейт по Булсатком видя бе, смешко? Тука няма идиоти които да искат Булсат-а да умре, но като гледам е пълно с хора които ти се подиграват на тъпотиите които ръсиш- и то с основание ти се подиграват...

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване

Мнение от tzincbg » 05 май 2017, 23:14

Ще видим кой ще се смее последен. Първо беше невъзможно да има сателит, след това се оказа, че банките го били арестували сателита, очевидно в отчаян опит да се самосаботират. Сега пък било безмислено и безперспективно. После ще твърдите, че било гадно и прекъсвало, дори когато не е вярно. Знам ги тези номера.

lubomanev
Регистриран: 29 сеп 2005, 10:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване

Мнение от lubomanev » 06 май 2017, 00:16

едно рамо за колегата и за булсатком и от мен. Стискам им палци и се надявам да няма аварии с изстрелването. притискана и мачкана фирма от разни правителства. дано да успее, искренно се надявам

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване

Мнение от samoznai » 06 май 2017, 01:12

Не четеш внимателно - това казвам и аз.
Всички знаем откъде дойде забавянето и че не е по вина на Булсатком.
Изобщо не обсъждах това.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сателитът на “Булсатком” е готов да се отправи към площадката за изстрелване

Мнение от velnsl » 06 май 2017, 13:52

още един готов да подпомогне българият оператор. напълно съм съгласен - мачкан от правителството на България, а не от българското правителство.

Отговори