Седмица с отстъпки до 80% за всички телефони в магазините на VIVACOM
Re: Седмица с отстъпки до 80% за всички телефони в магазините на VIVAC
Странно ни е колега, защото българите не сме свикнали на такива промоции, които са за кратко, но който се възползва са изключително добри, както е и в случая. Телефоните не са кодирани:)
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 23:45
Виваком със сигурност нямат политиката на други едни мошеници да кодират платените накуп апарати. За лизинговите не знам...
Има и кодирани, но са малко.
Офертата е с план за 11.80лв. (Нет енд Кол), а не за 5лв.. И определено има доста добри попадения, особено що се отнася до моделите на LG. N900 също привлича вниманието с тази цена. Оферта е, ако наистина са с договор за една година с такава такса, предползагам с 20 левовите тарифи ще са още по-атрактивни (честно казано не съм проверявал на сайта им, чета обратния фийдбек от промото основно тук).
По назад съм постнал линк към pdf-а от сайта им с всички цени.Има добри оферти но ще се въздържа.Сега не е момента за договори.А и телефона който ме интересуваше не е с добра отстъпка.
Нее говоря за 5 левов план, както е посочено на сайта.
[Quote]739.90 лв
389.90 лв
С планове:
UniCall XS
[/Quote]
Точно така е както казва човека. Това е за Оптимус 3д! Едно пояснение само като се подпише договора се предплащат 15лв които после се възтановяват или три месеца без такси тоест като цяла сума трябва да се платят 405лв по мои изчисления, и в последствие още 45лв.
389.90 лв
С планове:
UniCall XS
[/Quote]
Точно така е както казва човека. Това е за Оптимус 3д! Едно пояснение само като се подпише договора се предплащат 15лв които после се възтановяват или три месеца без такси тоест като цяла сума трябва да се платят 405лв по мои изчисления, и в последствие още 45лв.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Офертата LG Optimus 3D си е точно за плана UniCall XS - за 5 лв. такса, 1 год. договор и 390 лв. в брой за апарата.
405лв заради 15лв първоначална такса, която се възтановява после.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Асане,LG Optimus 3D си е точно с такса 5лв на месец 389лв.В Глобул е 729лв със същата такса 5лв на месец.А Нокиа N900,за която говориш наистина е на много атрактивна цена - 239лв,при най-ниска цена в борсата 639лв.
Браво на Виваком (yes) Дано това стане традиция при всички оператори да има такива промоции каквито правят Виваком.
Браво на Виваком (yes) Дано това стане традиция при всички оператори да има такива промоции каквито правят Виваком.