Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Re: Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
От А1 го поръчах, от 3-4 години не бях взимал телефон от тях. Сега с този техен онлайн магазин и комуникация по имейл е просто смехотворно. Вместо да се обадят и за 60 секунди да приключи вскичко, 2 дена се разменят имейли - дадоха ми 2 различни цени в рамките на 1 ден и накрая трябваше да звъня на оператор да разбера дали всичко е наред, че в техния портал не са обновили статуса на поръчката и че няма да е проблем да участвам в кампанията. Имах чувството, че си имам работа с някви квартални доставчици. Добре, че пак 3 дена преди крайния срок реших да поръчвам, че иначе никакъв шанс.
Е, дайте вече в пълен размер снимки от всичките камери де, да видим новото най-добро
Ревю не, но ще споделя първи впечатления.
Трябва да започна с това, че дисплея е невероятен. Просто е удоволствие да работиш на голям OLED екран със 120Hz и QHD+ резолюция. А динамично променливата честота отваря истинския потенциал на тази технология. Примерно скролвам в браузъра и всичко е супер гладко на 120Hz, а секунда по-късно автоматично честотата пада, докато не докосна отново дисплея. Така получаваш стахотния експириънс на високата честота, без да жертваш живота на батерията. Наистина се изненадах колко бързо се свиква с хубавото и когато пусна някоя игра работеща на 60Hz, на моменти започвам да вижвам малки насичания в някои анимации, а до преди това ми е изглеждало супер.
Говорейки за дисплея, пробвах да си поиграя със стилуса от Galaxy Tab-а на моята приятелка, работи си екстра. Честно казано не си представям да го ползвам, освен някой път да си поиграя с приложението за рисуване. Но не е лошо, че го има като вариант.
Батерията също се представа доста добре, особено при подобни режими на дисплея. И да, наистина можеш да опънеш дисплея на максимална резолюция и честоти, без да се притесняваш дали ще изкара деня. Разбира се по този въпрос все още нямам много опит, тепърва ще разбирам как се държи при различно натоварване. Но при всяко положение, след като съм сравнително доволен така, ми е спокойно, че при нужда, ще мога да бутна пауър сейвинг слайдърчето, за да ограничи процесора до 70%, да намаля яркост, резолюция и честота на дисплея ... и вероятно да кара наистина много.
Камерите дават наисина огромен диапазон за снимки. От възможността да фокусира макро от 2см, нормални, широкоъглни снимки... до двете зум камери. Но не ми е оставало време да се заигравам много с камерата, още повече да разглеждам по-обстойно снимките, за да мога да говоря за качеството. Може би зума го тествах най-много, там резултатите са доста добри, някъде до към 30х в добри условия снимките са приемливи за споделяне в социални мрежи, което си е екстра. Но най-вече ме впечатлява това, че може да се снима с голям зум от ръка, стабилизацията е добра и можеш да заключиш фокуса на някой обект, като AI обира трептенията на ръката ти и държи обекта стабилен. Но с камерите тепърва ще си играя.
Иначе изработкат си е отлична, телефона си е масивен с доста метал. По-голям и тежък е от колкото ми се иска, но аз съм свикнал на по-малки устройства, та ще видя как ще се адаптирам с времето. Все пак корпуса не е толкова широк колкото при Ноут и айфон макс и седи една идея по-приемливо в ръка. Но така или иначе в това отношение вече няма голям избор, ако искаш топ машинка приемаш, че ще е голяма.
Браво, това да се чува, не каза какъв цвят е?
Иначе при всички оператори е така, иска се обаждане потвърждаване и тн.
Не забравяйте да участвате в безплатните нови слушалки на Samsung. Имате шанс да ги получите тази година са 150 броя, то едва ли ще има толкова много закупили S21 Ultra.
Иначе при всички оператори е така, иска се обаждане потвърждаване и тн.
Не забравяйте да участвате в безплатните нови слушалки на Samsung. Имате шанс да ги получите тази година са 150 броя, то едва ли ще има толкова много закупили S21 Ultra.
Сербърният цвят.
То едва ли много хора ще си купят телефон различен от Ултрата или поне до сега не съм чул някой да се точи на малките S-ки.
Слушалките са много по-малко от миналите години, ама ако вземем, приятно бонусче, ако не - здраве. Така или иначе старите ми Galaxy Buds си работят чудесно.
То едва ли много хора ще си купят телефон различен от Ултрата или поне до сега не съм чул някой да се точи на малките S-ки.
Слушалките са много по-малко от миналите години, ама ако вземем, приятно бонусче, ако не - здраве. Така или иначе старите ми Galaxy Buds си работят чудесно.
От а1 ме изненадаха, още днес ми го доставиха, което ме навежда на мисълта, че не са си го поръчали много хора, защото ми бяха казали, че доставките зависят от това кога си се записал.
Иначе ако бях видял видето на jerry как мъчи телефона, щях да си поръчам черен, сега и аз взех сребърния.
Иначе ако бях видял видето на jerry как мъчи телефона, щях да си поръчам черен, сега и аз взех сребърния.
Черният е доста приятен, да не кажа един от най-хубавите - всичко матово, много приятно изглежда.
Честито.D0N4T3LL0 написа: ↑29 яну 2021, 16:15От а1 ме изненадаха, още днес ми го доставиха, което ме навежда на мисълта, че не са си го поръчали много хора, защото ми бяха казали, че доставките зависят от това кога си се записал.
Мен пък точно на Джери видеото ми потвърди, че сивия е по-разумния цвят, всякакви следи по рамката и камера блока ще си личат брутално на черното.
След определена големина няма адаптация с размера , телефона е голям , дебел и тежък след поставяне в задължително калъфче няма носене без чанта.Толкова се надявах да пуснат нормална версия с характеристиките на ултрата.
Аз си го нося от година S20 Ultra без калъфче и е като нов.