Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери

D0N4T3LL0
Регистриран: 13 мар 2015, 10:34

Re: Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери

Мнение от D0N4T3LL0 » 11 мар 2021, 20:38

Получих имейл, че съм сред печелившите :)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 11 мар 2021, 21:40

:)
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

Fenche1
Регистриран: 22 юли 2020, 02:19

Мнение от Fenche1 » 11 мар 2021, 22:47

board написа:
11 мар 2021, 21:40
:)
Браво, уха че то бая време се помотали тая година, миналата за месец получих duds+

А кога ще ви ги пратят?

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 12 мар 2021, 08:41

Fenche1 написа: Браво, уха че то бая време се помотали тая година, миналата за месец получих duds+

А кога ще ви ги пратят?
Те всеки път се мотат, на S10-ката се нервих колко време минава, сега си знам и си чакам спокойно. Между 19-27 март ще се изпращат.
В крайна сметка старите ми Buds-ове си работя чудесно и нямам бърза работа. Готино е, че раздават Pro варианта и ще направя добър ъпгрейд. Някак така с подарък най-добрите им безжични слушалки и смарт таг, сравнително скъпия им телефон изглежда като по-приемлива оферта ;)

А най-якото е, че като гледам май всички от форума взели S21-ки, ще имат нови слушали :)

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 12 мар 2021, 13:50

Аз само да подшушна на колегите с S21 Ultra, които са се регистрирали, но не са спечелили, че има потребител, закупил телефона си на 02.02.2021г. БЕЗ преордер и не са го дисквалифицирали и е сред печелившите. Регистрацията му е направена в 2:28 , като част от цифрите в номера на регистрацията му са 3319013. Това е идеално основание неспечелилите колеги да пишат до Samsung България и Broks Vision и да настояват за слушалки, след като раздават и на хора, които нямат право на участие.

Ако не им уважат искането следващата стъпка е да пратят до КЗП сигнал.

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 12 мар 2021, 14:40

nmnikolov написа:
12 мар 2021, 13:50
Аз само да подшушна на колегите с S21 Ultra, които са се регистрирали, но не са спечелили, че има потребител, закупил телефона си на 02.02.2021г. БЕЗ преордер и не са го дисквалифицирали и е сред печелившите. Регистрацията му е направена в 2:28 , като част от цифрите в номера на регистрацията му са 3319013. Това е идеално основание неспечелилите колеги да пишат до Samsung България и Broks Vision и да настояват за слушалки, след като раздават и на хора, които нямат право на участие.

Ако не им уважат искането следващата стъпка е да пратят до КЗП сигнал.
Аз не прочетох, някой от пишещите тук да не е получил.

Самите Самсунг няма от къде да знаят дали даден човек е преордър или не(въпроса е дали оператора им потвърждава, че има подобна покупка или не). Аз специално обсъждах със Самсунг ситуацията, в която телефона ми от предварителна поръчка пристига при мен след 29-ти, съответно касовата бележка за покупка е от дата след обявената в промоцията, и ми обясниха, че до 6-ти няма да е проблем, заради възможни забавяния при куриерите. Та вероятно за това е минало участието на споменатия човек.

Иначе наистина не разбирам, защо мътиш водата с идеи да се сезиране на КЗП по случая, след като и твоята регистрация също не отговаря на условията на промоцията. В правилата супер ясно е написано, че регистрацията трябва да се направи след 3:05, твоята е преди това, така че си също толкова извън правила на промоцията, колкото и човека купил телефона на 2-ри... just saying

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 12 мар 2021, 15:42

Аз за мен си вързах гащите като на другата сутрин им пратих email до Samsung, за това че са нарушили общите си условия, като са пуснали по-рано банера. Та като ми звънна една жена от Samsung си призна, че според общите условия банера не е трябвало да става видим преди 03:05, така че това си е тяхна грешка и няма как да дисквалифицират никой заради по-ранна регистрация. Иначе аз знам за хора, които не са спечелили слушалки за ultra, но са се регистрирали сутринта към 8 часа. А въпросният индивид, които е закупил апарата на 2.2.2021 без предварителна поръчка настойчиво твърди, че според общите условия право на участие имат всички, които са закупили и активирали апарата до края на 06.02.2021. Та колкото и да му показвах какво пише в общите условия, той все продължава да си вярва, че има право на участие, вместо да си трае и да се радва, че е минал метър. Ама тъпото е, че той печели слушалки, а няма право да участва изобщо, а хора с валидни регистрации не печелят... Та затова казвам, че ако някой не е спечелил, има пълното право да пише до Samsung, Broks Vision и КЗП.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 12 мар 2021, 16:31

Да ви имам проблемите :) :) :)

D0N4T3LL0
Регистриран: 13 мар 2015, 10:34

Мнение от D0N4T3LL0 » 12 мар 2021, 17:01

Боби13 написа:
12 мар 2021, 16:31
Да ви имам проблемите :) :) :)
Супер коментар, браво, евала! Ако искаш за ваксините да си поговорим?

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 12 мар 2021, 17:37

nmnikolov написа:
12 мар 2021, 15:42
Аз за мен си вързах гащите като на другата сутрин им пратих email до Samsung, за това че са нарушили общите си условия, като са пуснали по-рано банера. Та като ми звънна една жена от Samsung си призна, че според общите условия банера не е трябвало да става видим преди 03:05, така че това си е тяхна грешка и няма как да дисквалифицират никой заради по-ранна регистрация. Иначе аз знам за хора, които не са спечелили слушалки за ultra, но са се регистрирали сутринта към 8 часа. А въпросният индивид, които е закупил апарата на 2.2.2021 без предварителна поръчка настойчиво твърди, че според общите условия право на участие имат всички, които са закупили и активирали апарата до края на 06.02.2021. Та колкото и да му показвах какво пише в общите условия, той все продължава да си вярва, че има право на участие, вместо да си трае и да се радва, че е минал метър. Ама тъпото е, че той печели слушалки, а няма право да участва изобщо, а хора с валидни регистрации не печелят... Та затова казвам, че ако някой не е спечелил, има пълното право да пише до Samsung, Broks Vision и КЗП.
Реално погледнато нищо не си си вързал с този мейл.... казал си им, че банера е отворен по-рано, те са се съгласили... но това по никакъв начин не означава, че ти е трябвало да се регистрираш по-рано ;) Знаел си, че промоцията започва в 3:05 и си можел да изчакаш, нали? ;)

Ако някой от регистриралите се по-късно, които не печелят слушалки, иска да подава оплакване по комисиите, той ще се хване точно да спори, че по-правилата на промоцията никой от по-рано регистриралите се не трябва да получи слушалки, а не че е имало един дето се е регистрирал без предварителна поръчка.

Така че, дай да се радваме, че взимаме слушалки и да оставим КЗП на мира...

Отговори