Ако държите да е модел на Самсунг и снимките не Ви харесват, ще трябва да изчакате поне още една година. Едва ли, ако има Ноут 21 Ултра ще покажат нещо извънземно през август.
Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Re: Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Не пъпеш скапан аз ползвам apple вече 12 години и мога да имам каквото си искам жалко че не схвана до сегаFenche1 написа: ↑21 яну 2021, 00:31Кога снима? Нали на 25 излиза, как така го имаш телефона? Ти не беше ли с някакъв китайски?Dan4o13 написа: ↑16 яну 2021, 18:38Снимах с него вече и мога да кажа че снима добре дори видеото за пипнали https://ibb.co/99SdgZmboard написа: ↑15 яну 2021, 21:40
И при мен е така, не виждам особена файда от 5G-то особено след като вдига консумацията на енергия.
Колкото до S-ките, наистина двата по-малки модела малко трудно се класират за флагманската серия. Подозирам, че смятат бързо да им свалят цените.
Ултрата от друга страна си изглежда доста добър телефон. С нетърпение очаквам ревютата.
От това което видях в разни клипчета, зума може да се окаже най-добрия на пазара, впечатли ме колко стабилно седи образа.
https://ibb.co/rZNMYR8
https://ibb.co/BCB5Gz8
По-скоро се надявах с някой ъпдейт малко да подобрят нещата. А по последна информация Ноут няма да има.
Иначе предпочитам да е Самсунг, за да има съвместимост с другите аксесоари на марката които имам, но пък не държа на всяка цена. Проблема е, че не виждам много други подходящи опции към момента, към които да се насоча.
Е точно като нещо да се е объркало изглежда. Но дали объркването е изцляло софтуерно и поправимо... там е въпроса.
И ми е малко тъпо, че го пускат в това състояние... и нали трабва да дам 2к за телефон с надежда, че ще го оправят.
Приключи веднъж завинаги с драмата. Откажи поръчката ако си я направил.
За какво ти е телефон, към който си предубеден от самото начало и на който постоянно ще търсиш негативите?
Купувай си или айфон или Хуауей и забрави за Самсунг щом не ти харесва.
Ако си бях харесал друг телефон повече, щях да го взема, ама не...
И ако аз съм предубеден, ще ми кажаш ли твоето мнение за снимките в GSMArena ?
Мда, всеки път като излезе телефон трябва да хвърляш боб дали не са оплескали нещо тотално и евентуално с времето да се надяваш, че ще могат да го оправят - това е проблемът като искаш да си първи във всичко...
П.С по темата - като гледам снимките от арената ми се виждат две неща - на някои, на които е замазано изглежда сякаш затворът на камерата е бил много висок.
Интересното е обаче. че там където фокусът е добре и е затворило достатъчно бързо за да не замаже сякаш има някакви артефакти причинани от "over sharpening".
Ако това е така теоретично може би ще се оправи със софтуер.
Нищо не мога да кажа още, защото снимките не са в пълна резолюция. За да кажа, трябва да излязат в раздела за сравнения.