На S21 имам априлския ъпдейт! Дано вече има 5G
Edit: Има!
Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Re: Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
При Виваком е чаена церемония да ти пуснат 5г. При А1 е с смс и в случая колегата го беше активирал на друго място и самсунга нямаше настройки да работи с 5г мрежата на А1 до този момент. Напълно възможно е с този ъпдейт да работи и за мрежата на Виваком.
С тва 5г като почне сега едно светкавично качване на компресираните снимки у фейсо и грама...
Да, пуснах SMSa от Mi 10T на приятел, защото се надявах, че с мартенския ъпдейт ще тръгне, но не работеше тогава. Напоследък А1 и Виваком заедно добавяха поддържка за някои телефони, така че мисля, че и при Виваком би работело.
Бих пробвал при Виваком, но нямам откъде да го активирам за тях.
Но пък VoLTEто още го чакам да тръгне, защото нямат SMS за активация... Не искам да им звъня на *88 сега да ми го пускат, защото ще вземат да се усетят, че съм в 5G кампанията с “неподдържан телефон” и ще го спрат.
Пуснах смс на А1, и ми отговориха, че мрежата на А1 не го поддържа модела
-
- Регистриран: 29 сеп 2009, 19:53
След априлския ъпдейт Samsung Galaxy S21 поддържа 5G и на А1 и на виваком, като 5G e активирано на друг телефон. Работи и VoLTE и на трите оператора.
Да, колегите ми казаха, че Самсунг са ни уведомили за ъпдейта. Вече можете да пратите SMS на 1555 и ще се активира