Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Re: Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери

Мнение от radko89 » 21 яну 2021, 22:49

Spikul написа:
21 яну 2021, 22:27
board написа:
21 яну 2021, 22:10
Spikul написа:
21 яну 2021, 21:11
Аз пък просто като видя какви ги пишеш и се чудя защо продължаваш агонията?
Ти сигурен ли си, че снимките, които виждаш са с 12 МР резолюция или са орязани?
Има толкова телефони на пазара, защо трябва да продължаваш изобщо да се самонавиваш?
Разбира се, че съм сигурен, че са 12MP, нали можеш да си свалиш всяка от тях.
А иначе не разбирам какво те притеснява в коментарите ми? Или според теб трябва единствено да хвалим телефоните, които ползваме/смятаме да си вземем, независимо какво виждаме?
Това какво е качено и какво е снимано са две различни неща. И къде си видял да хваля S21 Ultra?
Да, мога да похваля предишните Ултри, защото ги имам и знам какъв детайл вадят.
Притесняват ме коментарите ти, защото се опитваш да правиш заключения на база непълни данни. Изчакай да излят сравненията и тестовете в GSM Arena и тогава генерализирай.
И ти казах, че след като този Самсунг не ти допада, просто не го вземай, не е нужно да се изписват стотици страници мнения колко зле бил, но въпреки всичко как си щял да го купиш.
Колегата не е обяснявал колко зле е телефонът, а че иска да го купи, но го притеснява, че ако това е качеството на снимките ще е разочарован.
Все си мисля, че при покупка за над 2000лв. човек се опитва да събере предварително колкото е възможно повече информация. В този ред на мисли - не виждам проблем да изсипва колкото мнения си иска, в крайна сметка крайната цел е ако можем да му помогнем в избора, не да го хулим, че не му харесва това, което му се е щяло да купи ;)

Не знам до кога може да се откаже предварителна поръчка, но все пак мисля, че телефончето ще снима повече от задоволително.
Ако само камерата те кахъри - бих казал да не я мислиш толкова, ще имаш супер телефон ;)

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Мнение от Spikul » 21 яну 2021, 22:55

radko89 написа:
21 яну 2021, 22:49

Колегата не е обяснявал колко зле е телефонът, а че иска да го купи, но го притеснява, че ако това е качеството на снимките ще е разочарован.
Все си мисля, че при покупка за над 2000лв. човек се опитва да събере предварително колкото е възможно повече информация. В този ред на мисли - не виждам проблем да изсипва колкото мнения си иска, в крайна сметка крайната цел е ако можем да му помогнем в избора, не да го хулим, че не му харесва това, което му се е щяло да купи ;)

Не знам до кога може да се откаже предварителна поръчка, но все пак мисля, че телефончето ще снима повече от задоволително.
Ако само камерата те кахъри - бих казал да не я мислиш толкова, ще имаш супер телефон ;)
Напротив, никъде не го хуля, че не му харесва телефона. Това си е право на избор. Много ясно съм написал, че ако не му харесва, има достатъчно телефони на пазара, които да купи.
Мнения могат да се събират ако отнякъде се свалят снимка в пълна 108 МР резолюция или ако има директни сравнения. Сега всичко е все още в сферата на догатките. За това и никой не може да му помогне в избора, защото никой не го има и всичко са празни приказки.
Има два варианта - или купуваш телефона или не го купуваш. Какво толкова има да му се мисли? А който го е страх от предварителни поръчки, просто изчаква. Светът не свършва с 2 бона за телефон.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 21 яну 2021, 23:00

Spikul написа:
Това какво е качено и какво е снимано са две различни неща. И къде си видял да хваля S21 Ultra?
Притесняват ме коментарите ти, защото се опитваш да правиш заключения на база непълни данни. Изчакай да излят сравненията и тестовете в GSM Arena и тогава генерализирай.
И ти казах, че след като този Самсунг не ти допада, просто не го вземай, не е нужно да се изписват стотици страници мнения колко зле бил, но въпреки всичко как си щял да го купиш.
Ама не ме интересува да ми казваш каква да си взимам или не.

Коментирал съм това което има налично в момента като информация, сега вече почнаха да излизат много повече ревюта и картинка се запълва. Като всъщност почвам да виждам и доста положителни страни на камерата.

Ето още едно ставнение

Spikul

Мнение от Spikul » 21 яну 2021, 23:11

board написа:
21 яну 2021, 23:00
Spikul написа:

Коментирал съм това което има налично в момента като информация, сега вече почнаха да излизат много повече ревюта и картинка се запълва. Като всъщност почвам да виждам и доста положителни страни на камерата.

Ето още едно ставнение
Като не те интересува, защо пишеш в темата, че ще се отказваш? Или аз вече нямам право да пиша :mrgreen:
Голямо реване рева за тоя телефон и за камерата му, без даже да си я виждал.
Всъщност ми дереме какво ще си купиш, то се е видяло, че не приемаш даже мнение на собственици на предишните модели Ултри.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 21 яну 2021, 23:32

Поръчал съм си телефон и пиша в темата за този телефон какво ми прави впечатление.
Ако нещо не ти харесва, няма нужда да четеш. От теб конкретно не искам никакъв съвет, така че спри да се занимаваш с мен, ако искаш коментирай телефона.

Fenche1
Регистриран: 22 юли 2020, 02:19

Мнение от Fenche1 » 22 яну 2021, 00:25

board написа:
21 яну 2021, 13:30
Нещо много се разочаровах от снимките в gsmarena. Чакам някакви по-обстойни ревюта... защото съм да ръба да окажа моята поръчка.
Най-големия фен а Апле, казва че би ударил 12 pro в масата айфона, заради слабата си камера и хвали S21 Ultra. Ще си с най- доброто.

arakchiev
Регистриран: 01 мар 2014, 11:45

Мнение от arakchiev » 22 яну 2021, 00:33

Spikul написа:
board написа:
21 яну 2021, 22:10
Spikul написа:
21 яну 2021, 21:11
Аз пък просто като видя какви ги пишеш и се чудя защо продължаваш агонията?
Ти сигурен ли си, че снимките, които виждаш са с 12 МР резолюция или са орязани?
Има толкова телефони на пазара, защо трябва да продължаваш изобщо да се самонавиваш?
Разбира се, че съм сигурен, че са 12MP, нали можеш да си свалиш всяка от тях.
А иначе не разбирам какво те притеснява в коментарите ми? Или според теб трябва единствено да хвалим телефоните, които ползваме/смятаме да си вземем, независимо какво виждаме?

Стига, човече, погледни за какво става дума... тука нещо изглежда тотално не наред. А файловете са оригинални в gsmarena. Според мен ще се оправят нещата със следващата версия на софтуера.

Изображение Изображение Изображение
Изображение

Fenche1
Регистриран: 22 юли 2020, 02:19

Мнение от Fenche1 » 22 яну 2021, 00:39

Spikul написа:
21 яну 2021, 23:11
board написа:
Spikul написа:

Ето още едно ставнение
Като не те интересува, защо пишеш в темата, че ще се отказваш? Или аз вече нямам право да пиша :mrgreen:
Всъщност ми дереме какво ще си купиш, то се е видяло, че не приемаш даже мнение на собственици на предишните модели Ултри.
Прав си, много реве тоя бе :D , да не е пил нещо :))

Най - много ми допадна мнението на Гого. Взимаш на предварителна поръчка и чакаш да дойде и каквото това е. Аз така си взех S20 Ultra. Тогава до излизането нямаше предварително раздадени бройки, като Апле беше и аз като взех тела, тогава се появи проблема с зума на камерата.
Вече е оправен ама така става понякога.
За S21 Ultra има проблем с видеото но и това ще го оправят малко търпение.

Spikul

Мнение от Spikul » 22 яну 2021, 07:08

arakchiev написа:
22 яну 2021, 00:33

Стига, човече, погледни за какво става дума... тука нещо изглежда тотално не наред. А файловете са оригинални в gsmarena. Според мен ще се оправят нещата със следващата версия на софтуера.

Изображение Изображение Изображение
Изображение
Оригинални файлове за сравнение се качват тук: https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1
Както виждаш все още там няма нито една снимка от S21 Ultra там.
Освен това, за да се твърди, че тотално е омазано, трябва да се види поне една снимка в пълна резолюция.
Отново бързате да хейтите преди да сте видели пълната картина. Не казвам,че не е възможно да са сгафили нещо, но нека изчакаме наистина реалните сравнения и резолюции.

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 22 яну 2021, 07:13

Fenche1 написа:
22 яну 2021, 00:39
Spikul написа:
21 яну 2021, 23:11
board написа:

Ето още едно ставнение
Прав си, много реве тоя бе :D , да не е пил нещо :))

Най - много ми допадна мнението на Гого. Взимаш на предварителна поръчка и чакаш да дойде и каквото това е. Аз така си взех S20 Ultra. Тогава до излизането нямаше предварително раздадени бройки, като Апле беше и аз като взех тела, тогава се появи проблема с зума на камерата.
Вече е оправен ама така става понякога.
За S21 Ultra има проблем с видеото но и това ще го оправят малко търпение.
Ама,верно ли ще го оправят?!? Та к’во викаш: Дай 2500лв за телефона с най-добра камера(уж) след което обаче чакай да оправят именно софтуера на тази добра камера за да можеш да и се насладиш напълно... и къде ти отива удоволствието от покупката(особено и когато е pre order)? Вместо да се кефиш на новия си телефон,стоиш,броиш бъгове и чакаш ъпдейти! Толкова типично за Самсунг...Аха да са първи в нещо,ама не толкова добре обмислено,и още по-зле имплементирано! А клиентите да “бета тестери” срещу 2,5к разбира се ;)
Board, pre order на Самсунг никога не е било много добра идея точно заради всичко това...Съветвам те да изчакаш да си оправят бакиите корейската ябълка,и тогава да прецениш пак и да се хвърляш! Другия вариант е да избереш друга марка! Добри камери,има не само в Самсунг(без бъгав софтуер при това).
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

Отговори