Колегата не е обяснявал колко зле е телефонът, а че иска да го купи, но го притеснява, че ако това е качеството на снимките ще е разочарован.Spikul написа: ↑21 яну 2021, 22:27Това какво е качено и какво е снимано са две различни неща. И къде си видял да хваля S21 Ultra?
Да, мога да похваля предишните Ултри, защото ги имам и знам какъв детайл вадят.
Притесняват ме коментарите ти, защото се опитваш да правиш заключения на база непълни данни. Изчакай да излят сравненията и тестовете в GSM Arena и тогава генерализирай.
И ти казах, че след като този Самсунг не ти допада, просто не го вземай, не е нужно да се изписват стотици страници мнения колко зле бил, но въпреки всичко как си щял да го купиш.
Все си мисля, че при покупка за над 2000лв. човек се опитва да събере предварително колкото е възможно повече информация. В този ред на мисли - не виждам проблем да изсипва колкото мнения си иска, в крайна сметка крайната цел е ако можем да му помогнем в избора, не да го хулим, че не му харесва това, което му се е щяло да купи
Не знам до кога може да се откаже предварителна поръчка, но все пак мисля, че телефончето ще снима повече от задоволително.
Ако само камерата те кахъри - бих казал да не я мислиш толкова, ще имаш супер телефон