Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Re: Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Абе ревал съм аз, вие сте тези които подскачате като ощипани госпожички, да не би някой да каже нещо против любимите ви телефони и марка. Но знаете ли кое е смешното, че когато започнем да говорим всъщност колко неща са подобрени в S21U спрямо предишното поколение, веднага ще обърнете палачинката за да защитите машинките в джоба си.
А подобренията в S21U са много....
Така ли било? А кой искаше мнение и снимки от собствениците на предишните Ултри? Това, че на теб не ти изнася, си е твой проблем.board написа: ↑22 яну 2021, 08:19Абе ревал съм аз, вие сте тези които подскачате като ощипани госпожички, да не би някой да каже нещо против любимите ви телефони и марка. Но знаете ли кое е смешното, че когато започнем да говорим всъщност колко неща са подобрени в S21U спрямо предишното поколение, веднага ще обърнете палачинката за да защитите машинките в джоба си.
Иначе е съвсем нормално да надгражда старото поколение, но разликите са твърде малки между S20 Ultra и S21 Ultra, отколкото бяха между S10+ и S20 Ultra.
А мен няма какво да ме впечатляваш, защото живот и здраве съм решил да взема есента новия Фолд.
Първа актуализация на софтуера на s21 ultra
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Ами понеже вече има снимки в пълна резолюция, да ги обсъдиме?
108 Mpx изглежда да дава повече детайл, но само в тесен кръг в центъра. Всичко на два см от центъра става ужас. Цветовете обаче изглеждат точни, както и ДО е добре.
Да продължим към широката и зуума - детайл в широката няма, има водни боички. Зуума е с толкова много артефакти и шум, че не мисля, че можем да го наречем снимка въобще.
Ето и цялата галерия, за да кажете какви ви харесва и какво не https://www.flickr.com/photos/janitors/ ... 7936679213
108 Mpx изглежда да дава повече детайл, но само в тесен кръг в центъра. Всичко на два см от центъра става ужас. Цветовете обаче изглеждат точни, както и ДО е добре.
Да продължим към широката и зуума - детайл в широката няма, има водни боички. Зуума е с толкова много артефакти и шум, че не мисля, че можем да го наречем снимка въобще.
Ето и цялата галерия, за да кажете какви ви харесва и какво не https://www.flickr.com/photos/janitors/ ... 7936679213
Това, кога съм го казвал? Май не правиш разлика между голямо и малко подобрение. Но има неща, които са отстъпление като по-малкия дисплей и липса на 45W зарядно.
Аз съм си начесал крастата, ти гледай себе си, че ни проглуши ушите от мрънкане.
Похвално е, че си ги намерил заедно с линка.arakchiev написа: ↑22 яну 2021, 10:09Ами понеже вече има снимки в пълна резолюция, да ги обсъдиме?
Лично за мен някои снимки в 108 МР изглеждат супер. А липса на фокус в краищата е присъщо за всеки телефон. Това се вижда в сравненията на линка, който пратих. За да има качествено фокусиране в краищата при близка снимка е нужен широк обектив, какъвто никой телефон не може да има.
Що се касае до зуумването, пак опираме до голяма оптика, каквато също няма как да се постави на телефона.
Два теста на батерията, новата ултра се представя отлично
Скрийн от горния клип, преди да източат батерията с видео запис до изключване, S21U води сериозно с батерия на другите 120Hz телефони. С 24% повече батерия от S20U, въпреки еднаквия капацитет.
Солидна преднина за S21U в браузър теста, като на 120Hz, така и на 60Hz
Но това е по-интересната графика показваща, че разликата в живот на батерията не се променя толкоав много при промяна на честота и резолюцията. Дори при 120Hz на QHD резолюция, живота е отличен, противно на очакванията на някои експерти.
Скрийн от горния клип, преди да източат батерията с видео запис до изключване, S21U води сериозно с батерия на другите 120Hz телефони. С 24% повече батерия от S20U, въпреки еднаквия капацитет.
Солидна преднина за S21U в браузър теста, като на 120Hz, така и на 60Hz
Но това е по-интересната графика показваща, че разликата в живот на батерията не се променя толкоав много при промяна на честота и резолюцията. Дори при 120Hz на QHD резолюция, живота е отличен, противно на очакванията на някои експерти.