Издържливостта идва от там, че не работи в повечето случаи на 120Hz. Иначе не е болка за умиране 25W зареждане - като съм зареждал S20 Ultra със заряднто на Note 20 Ultra, разликата беше 20-на минути с 25W зарядно от Ноута. По-лошото е, че трябва да си го купуваш отделно, макар че аз заради двете ултри си купих 25/45W оригинално зарядно за кола, което си беше пак 50 лева.board написа: ↑24 яну 2021, 09:34Като гледам средно между тестовете S21U има около 20% по-добър живот от S20U, което си е доста приятно подобрение за едно поколение. Още повече, че самата S20U не е с никак лош живот на батерията. Минуса на S21U обаче е, че по-бавно се зарежда, което е малко разочароващо.
Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Re: Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Тъй като Богът чакаше да пиша ще кажа, че Радко как може да пишеш срещу Бог Аполон или любимата божествена марка Нямам намерение да коментирам телефон, който не ме засяга, а board със здраве и без аварийно да си го ползва Просто се наслаждавам на поредната порция общо взето заяждания на тема....... сещате се, нали Извинявам се за спама
Да, Богът Аполон или не Богът очаква да се включиш безпристрастно.Боби13 написа: ↑24 яну 2021, 10:40Тъй като Богът чакаше да пиша ще кажа, че Радко как може да пишеш срещу Бог Аполон или любимата божествена марка Нямам намерение да коментирам телефон, който не ме засяга, а board със здраве и без аварийно да си го ползва Просто се наслаждавам на поредната порция общо взето заяждания на тема....... сещате се, нали Извинявам се за спама
Иначе на издържливост видео през YouTube S20 Ultra бие всички вкупом дори и S21 Ultra.
Как го правят това незнам но S20 Ultra си остава класа над- останалите, телефон на 1 година...
Board очаквам коментара ти ????
Гледайте след 5 - тата минута!!!
S 20 Ultra ги размазва...
[media]
[/media]
Последна промяна от Fenche1 на 24 яну 2021, 20:05, променено общо 1 път.
Казах, че няма да коментирам марки, които не харесвам, защото във видеото са и двете ! Да бяха поне различни 5 марки ? Лека и здрава вечер А за Бог е толкова иронично, но не зная дали го разбра
Аз не казвам, че харесваш, а че S20 Ultra бие всички по батерия на излъчване на YouTube. Телефон на 1 година.
Добре Бобчо, кой телефон харесваш, може ли да споделиш?
А колата на съседа гори 6 кила нафта а е на 15 години, моята гори 20 бензин а е на 5 - и какво общо има това
Сравнението ти е нелепо, говорим за по добра работа на идентични устройства с една година разлика!
Ако са идентични как може едното да е по-добро?