Ще плаща ли някой Diema Sport 11,99 лв.
Re: Ще плаща ли някой Diema Sport 11,99 лв.
То от 01 юли ще са промените не четеш ли..
Аз пък платих формулата директно в сайта.
Приятно съм изненадан - в реално време можеш да си избираш камерите на болидите, пит стоп камери, статистики и какво ли не. И най-накрая нормални коментатори. Родих се!
Въпреки, че имам диема екстра в пакета от а1 просто формула1 ме спечелиха веднага.
Приятно съм изненадан - в реално време можеш да си избираш камерите на болидите, пит стоп камери, статистики и какво ли не. И най-накрая нормални коментатори. Родих се!
Въпреки, че имам диема екстра в пакета от а1 просто формула1 ме спечелиха веднага.
-
- Регистриран: 25 сеп 2019, 16:04
Просто няма да ти пуснат третия канал Диема Спорт, който допълва цената до 12 лв.
-
- Регистриран: 18 апр 2021, 19:56
Ще подписвам за 2г на А1 мобилен телефон и ще ми дадат Диема Екстра, а как се гледа през приложението на Диема или през Хром, и как се активира с код ли да си искам или автоматично ще ми засече номера
Samsung Galaxy Note 10 Plus
При регистрация в сайта се въвежда телефонният номер и мейла и после с питвърждаване на мейла става регистрацията.
Ще се гледа през приложението A1 xplore tv, както и през браузър.
дано да ги закрият тия платени канали както и на 7/8 да закрият ние нямаме кво да ядем дето се вика по 12 кинта ще ни дерат
за няколко скапани канала , не мерси мога и без тях.
за няколко скапани канала , не мерси мога и без тях.
Е ок, можеш и без тях, но защо да ги закриват?
Като можеш без тях решението е много просто - не плащаш и не ползваш. Какво е това мислене изключващо всички останали и поставящо ги под общ знаменател??