Швейцарските железници обвиняват Apple в кражба
Швейцарските железници обвиняват Apple в кражба
Естествено, всичко чуждо може да се копира винаги и по всяко време, а после да се открадне, патентова и да се съди изобретатеят му... Дано железниците да са се подсигурили, иначе ги чака същото...
Re: Швейцарските железници обвиняват Apple в кражба
Как бе, не са ли въобще часовниците измислени от Apple?!?! А, също така и ябълките, правоъгълниците, правите линии и бутоните?!?!:D
Долни копирачи!!!(angry)(no)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Apple-подлеци (angry)
И Apple имат нахалството да съдят други копании за копиране на дизайн! Долни нагли използвачи (no)
Съдията намери Samsung за виновни и за иконките, при които дори има разлика, докато този часовник е ама 1:1 копие. Сега защитниците на тезата "Всички копират от Apple!" ще се скрият в миша дупка.
Нали точно за това е патентната система, сега ще накарат Епъл да си плати. Какво толкова се чудите, който копира после си плаща, толкова е просто. Веднъж ти плащат, веднъж ти плащаш.
Много опростенчески го представяш.Всичко е до политическа и съдебна мощ.Този,който е силен,могъщ,с власт дори и да знае,че нарушава нечии права или територия ще прекрачи границата с увереността,че ще излезе ненаказан. :|:S:X
Да ама Apple и феновете им не мислят така. Когато някой наруши техен патент то трябва техните устройства веднага да се спрат от продажба. Заклеймяват се като копирачи и се обявява Apple за създатели на Земята. През годините си обръщаш мисленето и от крилатата ти фраза, че най-великите копитар започваш да твърдиш, че ще унищожиш конкурента, защото копирал. При Apple никога не се свежда просто до това да си платиш, ако си копирал от тях. Виж ако Apple копират от тях това е друга бира. В токъв случай се опитват да изкарат даден патент нищожен и т.н.
[Quote]Да ама Apple и феновете им не мислят така[/Quote]
Аз не съм видял феновете на Епъл да се интересуват много от патентните дела, това си е запазена територия на хетърите ;)
Аз не съм видял феновете на Епъл да се интересуват много от патентните дела, това си е запазена територия на хетърите ;)