Skype за Android получи нов интерфейс
Re: Skype за Android получи нов интерфейс
Аз го ъпдейтвам около веднъж на месец, автоматичните са ми спрени. :D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
И моите са спрени но често влизам да проверя за обновявания.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Аз нямам проблеми, нито с логването, нито с ОТлогването.:D Ама е много грозен с тия балони, стигнах до извода, че каквото пипнат от Майкрософт и го развалят.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
За грозотията по - добре не коментирай - в metro стил е. Самия интерфейс всъщност е копиран от wp, който на android изглежда гротесно. Все пак това е и намек да видиш колко е удобен wp и да си купиш. Скоро като се обзаведеш, ще разбереш за какво става дума. (малко офф- предполагам, че тая лумия ще свърши или като автотелефон или като втори на съпругата :D )
На мен лично хич не ми допадна новия интерфейс, не за друго, ами някак си си бях свикнал със стария и сега все едно не съм в скайп... оф нз моите терзания, както и да е.
Кажете само, моля, как се сменя статуса, в смисъл Away, Do Not Disturb, Not Available ?
Кажете само, моля, как се сменя статуса, в смисъл Away, Do Not Disturb, Not Available ?
Значи вариантите са ти вече два (поне при мен) - на линия и инкогнито.
Като си пуснеш скайпа на телефона, в горния десен ъгъл има един \"балон\" с твоя фейс (ако си сложил снимка), чукаш на него и ти излизат двете опции!:D
Просто нямам думи.:D
Като си пуснеш скайпа на телефона, в горния десен ъгъл има един \"балон\" с твоя фейс (ако си сложил снимка), чукаш на него и ти излизат двете опции!:D
Просто нямам думи.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Вярно.Тъкмо свикнах с новия Скайп на Уиндоус 8 и те го пуснаха същия и за Андроид :)
Малко е \"луд на шарено се радва\" но поне засега фукционира сравнително добре.
Малко е \"луд на шарено се радва\" но поне засега фукционира сравнително добре.
Именно! Двете опции не са ми достатъчни :|