Skype за Android получи нов интерфейс
Skype за Android получи нов интерфейс
Инсталирах го и не намерих бутон за изход :S
Re: Skype за Android получи нов интерфейс
Има бутон изход! Щракаш на \"топчето\" горе в дясната страна и после натискаш бутона за меню и [B]Sign out[/B].
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Супер , оказа се прав ! (beer)
Новият интерфейс е ужасен. Не намерих начин да ми пусне всички които са онлайн, само тези които са на линия, а тези които са в \"недостъпен\" не ги показва или показва всички.
Излизането става като натисна върху аватара и после бутон меню и после sign out. Определено е по - неудобно от преди. Работи по - бавно.
M$ знаят как да те откажат от конкуретната платформа, за да си купиш тяхната боза, браво.
Излизането става като натисна върху аватара и после бутон меню и после sign out. Определено е по - неудобно от преди. Работи по - бавно.
M$ знаят как да те откажат от конкуретната платформа, за да си купиш тяхната боза, браво.
аз защо ме дава надолу с главата
по добре е от преди на мен ми харесва!
Откакто Microsoft купиха Skype става все по-зле с всяка изминала версия.
На един стар Galaxy Y започна дава проблеми: при набиране изписва \"Провален разговор\", а обратното: като получи повикване на отсрещната страна започва разговор, а на въпросния Galaxy Y започва обратно набиране на вече осъществения разговор.
Явно е някакъв бъг и сигурно ще го отстранят в по-нова версия, но за момента решението беше \"стария\" Skype [B]3.2.0.6673[/B].
На един стар Galaxy Y започна дава проблеми: при набиране изписва \"Провален разговор\", а обратното: като получи повикване на отсрещната страна започва разговор, а на въпросния Galaxy Y започва обратно набиране на вече осъществения разговор.
Явно е някакъв бъг и сигурно ще го отстранят в по-нова версия, но за момента решението беше \"стария\" Skype [B]3.2.0.6673[/B].
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
за момента ми се струва една идея по-неудобен новия интерфейс, но трябва да посвикна може би. Това с контактите, което каза Владо наистина е така... :(
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
[Quote]Има бутон изход! Щракаш на \\\"топчето\\\" горе в дясната страна и после натискаш бутона за меню и [B]Sign out[/B].[/Quote]
Ей, ще се гръмна. Толкова се чудих как да изляза... Sign Out означава съвсем различно нещо от Exit... Изобщо не ми допадна новият интерфейс. Доста неудобни неща има, особено това със затварянето на програмата. Преди с едно дкосване на подходящото място, а сега трябва доста стъпки да се изпълнят.
Ей, ще се гръмна. Толкова се чудих как да изляза... Sign Out означава съвсем различно нещо от Exit... Изобщо не ми допадна новият интерфейс. Доста неудобни неща има, особено това със затварянето на програмата. Преди с едно дкосване на подходящото място, а сега трябва доста стъпки да се изпълнят.
Някой знае ли как се прави да показва само онлайн абонатите,защото аз неоткривам такава опция.