Skype за Android вече е по-бърз и работи с устройства с по-малки екрани

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Re: Skype за Android вече е по-бърз и работи с устройства с по-малки е

Мнение от Samsung Galaxy S II » 10 ное 2010, 10:48

Когато има за България 2.2 ще видим дали ще проработи, с версия 2.1 не работи.
Молбата ми е папагалите, rakiq bg,james да не лъжат в темата.

fashion_m
Регистриран: 28 яну 2006, 21:29

Мнение от fashion_m » 10 ное 2010, 11:14

[Quote]Най-лошото е проблема с ъпдейтването и той се засилва с всяка нова версия. Разбира се универсалното решение е да си купувате на всеки няколко месеца нов Андроид телефон.[/Quote]
Или да си купите някой телефон от серията Google Nexus и проблема с ъпдейтите ви е решен.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 10 ное 2010, 11:34

[Quote]Както някой небезизвестен беше споменал[/Quote]

и след това въпросния шеф на apple почти беше наречен лъжец от въпросната компания (tweetdeck) :)

http://www.engadget.com/2010/10/19/tweetdeck-ceo-continues-backlash-against-jobs/

няма начин да няма разделение след като има телефони от най-различни класове, които имат различни хардуерни възможности. не може да се очаква на евтините модели без 3d ускорител да вървят същите игри, които работят и с galaxy s, desire или milestone. пропастта ще стане още по-голяма като се появят телефони с tegra 2. иначе се увеличава броят на приложенията, които започват да поддържат все повече модели (пример skype, angry birds и новите версии на приложенията на google).

положението на android сега е като това с windows mobile преди време. microsoft обаче се научиха и затова сега имат стриктни изисквания за хардуера на смартфоните с windows phone 7.

моделите със symbian^3 също са с еднакви основни компоненти за максимална съвместимост с новите 3d приложения.

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 10 ное 2010, 14:17

Не точно. Просто казаха, че само 2-ма човека правили елементарния им софтуер. Не са отрекли, че има 100 различни версии заради хардуерни особености. Нормално поведение все пак не искат да изпадат в немилост през Гугъл.

Но както винаги променяте новините през призмата на хейтъри на Apple ..

TottiTodorov
Регистриран: 11 ное 2010, 09:28

Мнение от TottiTodorov » 11 ное 2010, 09:29

И докога ще чакаме да работи с Galaxy S?:(:(

Stimer
Регистриран: 22 юли 2010, 11:39

Мнение от Stimer » 11 ное 2010, 15:36

Отиди през браузера на телефона на skype.com/m
Сега инсталирах Skype от там. Вече го няма надписа, че не поддържа Galaxy S.

Аз обаче съм с Froyo (2.2) на Galaxy-to. Но и преди като съм пробвал ми е давало, че не ми поддържа телефона. Предполагам сега са го оправили вече.

Отговори